Клієнтський простір 104.UA – це компанія, яка працює на клієнта, - Марія Адамик

Про Клієнтський простір 104.UA, що допоможе розібратись із труднощами газопостачання та темою газу розкаже Марія Адамик, начальниця Львівського управління клієнтського сервісу 104.UA.

Що таке клієнтський простір? Які функції він виконує?

Все починалося ще 8 років тому, тоді був єдиний інформаційний портал, де можна було дізнатись про газ та газифікацію. Далі відкрився єдиний контакт центр, де інформували телефоном.

Компанія займає роль посередника між операторами газорозподільних мереж та клієнтами.

Також відкрились клієнтські простори - офлайн відділення, куди може прийти клієнт і отримати безпосередню консультацію щодо газових питань. 

Де такі клієнтські простори відркиються?

У Львові та області працює 6 таких центрів. А в області відкриті вже у Червонограді, в Стрию, у Самборі, в Пустомитах та Дрогобичі.

Також в планах два центри у місті Львів.

Яка концепція ЦОКу?

Онлайн допомога - це доступно і швидко, а також офлайн, коли клієнт прийде і порозмовляє з менеджером.

Зараз розробляють концепцію персонального менеджера, - наголошує Марія Адамик.

З якими основними питаннями звертаються люди?

Люди частіше звертаються з питаннями про допомогу стосовно показників та нарахувань газифікації об’єктів та підключення. Працюють як фізичних осіб, так і з великими забудовниками Львова.

Клієнтський простір – це ще й своєрідні шоуруми, де клієнт може прибрати газове обладнання.

Основне, що потрібно для газифікації  - газове обладнання: котел, лічильники, сигналізатори витоку газу і т.д.  Також є модеми, який можна прикріпити до  лічильника і він щомісяця буде передавати показники. Для того щоб все пройшло добре вам допоможе менеджер та спеціаліст.

Персональний менеджер проводить споживачів непростим шляхом газифікації.

Послуга персонального менеджера безкоштовна.

Термінал 104.UA є першим електронним пристроєм для самообслуговування на ринку комунальних послуг України.

Послуги онлайн можливі?

Сервіс розвивається і зараз можна скористатися і онлайн додатком і соціальними мережами.

Будь-які послуги з облікової частини газу ви можете здійснити вдома. Новий  додаток допомагає подати показники лічильника, оплатити за спожитий газ, отримати виписку по особовому рахунку, - каже Марія.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Дивіться також
Пришвидшити реконструкцію системи газопостачання можна: Клієнтський простір 104.UA Пришвидшити реконструкцію системи газопостачання можна: Клієнтський простір 104.UA
Аби здійснити реконструкцію, необхідно виконати декілька простих кроків: звернутися до Клієнтського простору 104.UA, написати заяву та заповнити Опитувальний лист.