10 днів не виходив на зв’язок: у Львові виявили тіло місцевого мешканця (відео)

10 днів не виходив на зв’язок: у Львові за зачиненими дверима в будинку на Богдана Хмельницького виявили тіло місцевого мешканця. Сусіди нарікають: чоловік тривалий час зловживав алкоголем і дебоширив. У квартирі проживав сам, його дружина та дитина мешкають за кордоном. 

Окрім цього у випуску надзвичайних новин #ГарячіNEWS про таке:

  • Пожежа у будинку на вул. Ю. Липи у Львові. Кіптява та вибиті шибки: у квартирі на 2-му поверсі багатоповерхівки на вул. Ю. Липи сталася пожежа. Попередня причина – замикання проводки. У момент займання у помешканні з людей нікого не було. Перебував лише кіт. Постраждалого пухнастика врятували патрульні. Інспектори винесли тварину на свіже повітря, надали першу допомогу й на прохання власниці доставили до ветеринарної клініки.
  • 7 травмованих унаслідок зіткнення легковика з рейсовим автобусом. ДТП сталася поблизу села Новий Став Львівського району. Водій «Mazda», 35-річний житель Волинської області, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де не розминувся з автобусом сполученням «Радехів – Львів». Аби дістати потерпілих із легковика залучили рятувальників
Фото: ДСНС Львівщини
  • «Амфетамін» та «канабіс»: у Стрию викрили наркозбувача. 30-річний житель продавав речовини мешканцям району, – повідомляє поліція. Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем його проживання, правоохоронці виявили та вилучили згадані наркотики, а також пристрої для вживання психотропних та наркотичних речовин та інші речові докази. Усе вилучене скерували на експертизу. Слідчі повідомили зловмиснику про підозру. Йому «світить» від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Фото: пресслужба Нацполіції
  • Анонімне «замінування» усіх шкіл Львова: до обстеження навчальних закладів залучили слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, спеціалістів-вибухотехніків, кінологів, співробітників інших служб поліції Львівщини, а також патрульних поліцейських. В результаті обстежень жодних вибухонебезпечних речовин та вибухових пристроїв не виявили.

Ірина Сульpravdatutnews.com