На залізничному вокзалі Львова чоловік погрожував скоротити собі віку (відео)

На залізничному вокзалі Львова чоловік погрожував скоротити собі віку. За його словами він не міг примиритися зі своєю жінкою, тому хотів у такий спосіб виправити ситуацію. Для цього він приставив ножа до горла та погрожував вчинити самогубство. Але його вдалося відговорити та передати медикам.

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Окрім цього у випуску #ГарячіNEWS про таке:

  • Шахрайська схема через соцмережі. У Києві затримали злочинну групу, яка обіцяючи великий прибуток залучала людей до своєї організованої схеми. Зокрема вони обіцяли майбутнім інвесторам значний прибуток після вкладення коштів у їхню діяльність, а потім блокували номер та не виходили на зв’язок. Затримали організатора на отриманні чергового вкладу у 400 тисяч гривень. 

За даними слідства, починаючи з 2021 року зловмисники через інтернет та соціальні мережі рекламували свої послуги, гарантуючи потенційним клієнтам отримання надприбутків на ринку віртуальних активів (криптовалюти), а саме її покупки за вигідною ціною та подальшого продажу за ціною, вищою від закупівельної, - йдеться в повідомленні пресслужби Київської міської прокуратури.

  • Правоохоронці припинили діяльність мережі борделів. Організатором виявився 40-річний житель міста Дніпро. До сутенерської діяльності залучив ще 13 спільників. Зловмисники облаштували 28 місць розпусти на території столиці та в 15-ти областях держави. Про це повідомляє Національна поліція.  
Фото: Національна поліція

Поліцейські встановили понад 80 жінок, які працювали на учасників організованої злочинної групи та надавали сексуальні послуги, вартість яких становила від 800 гривень до 5 000  гривень.

Незаконно отримані кошти організатор розподіляв між всіма членами групи та реалізовував через підставні підприємства з подальшим придбанням різної нерухомості та відкриттям банківських рахунків.

Ірина Сульpravdatutnews.com