Через збільшення цін на пальне: таксисти в Україні планують страйк на День закоханих

Через збільшення цін на пальне: таксисти в Україні планують страйк на День закоханих
Водії вимагають підвищення тарифів відповідно до зростання цін на пальне.

В соціальних мережах активно обговорюється страйк таксистів 14.02.2022 — на День Закоханих. В цей день планується суттєве збільшення попиту на таксі, особливо ввечері. Про це повідомляє 24 канал.

Зазначається, що основна вимога перевізників — підвищення тарифів провідних агрегаторів та служб таксі у містах України. Таксисти не будуть використовувати агрегатори Bolt, Uklon, Uber, OnTaxi та інші регіональні служби таксі для прийому замовлень. Можливо, таксисти будуть брати пасажирів "з руки" за вищими тарифами.

Мета страйку — донести до керуючих служб таксі, що тарифи економічно не обґрунтовані. Таксисти вимагають підвищення тарифів перевезень на 20-30%. Адже за останній час суттєво збільшились ціни на пальне та послуги з обслуговування автомобілів.

Якщо вимоги таксистів не буде виконано, вони загрожують продовжити страйк до 20 лютого.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що А-95 вже понад 34 гривні за літр.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
З травня в Україні зростуть тарифи на газ З травня в Україні зростуть тарифи на газ
Починаючи з травня в Україні зросте вартість газу. Українцям доведеться заплатити 7,5−8 гривень за кубометр, замість 6,99 гривні.
Подарунок під ялинку: в Україні з 1 січня зростуть тарифи на воду, скільки потрібно буде платити Подарунок під ялинку: в Україні з 1 січня зростуть тарифи на воду, скільки потрібно буде платити
Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) схвалила зміну тарифів для 45 водоканалів.
Loading...
Load next