У Раді повідомили, що дефіцит палива зникне за кілька днів

У Раді повідомили, що дефіцит палива зникне за кілька днів

Дефіцит бензину та дизельного палива на українських АЗС припиниться вже найближчими днями. Таку заяву зробив перший заступник голови українського парламенту Олександр Корнієнко.

За його словами, уряд та парламент разом знайшли рішення, завдяки якому дефіциту палива в нашій країні більше не буде. Про яке саме рішення йдеться – він уточнювати не став.

Корнієнко наголосив, що водії зможуть заправляти автомобілі, але, щоправда, за дещо іншою ціною. Тобто йдеться про підвищення цін на пальне.

Також Перший віцеспікер Парламенту зауважив, що на початку запровадження воєнного стану було ухвалено потужну податкову та митну реформу: «Звільнили від митних зборів більшість груп товарів, змогли дати такі умови, що частина бізнесу може працювати фактично на єдиному податку у 2 %».

Звичайно, є нюанси — великому бізнесові на це важче буде перейти, але для більшості бізнесу — ця система підходить, — зазначив він.

Але треба розуміти, що ці процеси пов’язані із залученням фінансування від наших партнерів. І Верховна Рада України бере у цьому участь, — резюмував Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко.

Нагадаємо, раніше експерт припускав, що у кращому випадку клієнти купуватимуть паливо на заправках по 5 літрів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next