Бензин і дизель буде: в Офісі президента заявили про закінчення паливної кризи в країні

Бензин і дизель буде: в Офісі президента заявили про закінчення паливної кризи в країні

Станом на 11 травня імпортують достатню кількість бензину та дизеля для забезпечення щоденної потреби країни у паливі. Про це заявив на брифінгу радник президента Ростислав Шурма.

Офіс президента разом з урядом проводить активну роботу для того, щоб відбудувати всі ці ланцюжки (з постачання палива) з нашими європейськими партнерами. Фактично обсяги імпорту сьогодні збільшені більш ніж у 5 разів у порівнянні з тим, як це було ще півтора місяці тому. На сьогодні обсяги імпорту вже фактично відповідають темпам щоденного споживання бензину та дизеля на заправках, - сказав він.

За словами Шурми, хоча у громадян України все ще є побоювання з приводу відсутності палива на АЗС, ситуація покращуватиметься з кожним днем, поступово відкриватимуться та наповнюватимуться паливом усі раніше закриті АЗС.

З огляду на те, що в країну заїжджає достатня кількість бензину та дизеля, щоб покривати щоденну потребу наших громадян. Тому я прошу громадян України зберігати спокій, щоб ми могли спокійно наситити всі заправки паливом, створити відповідний запас і бути більш захищеними від таких ворожих дій, - сказав радник президента.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що війна зруйнувала майже вдвічі більше доріг, ніж поремонтували.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next