Польські лісівники передали 16 позашляховиків для українських захисників (відео)

Польські лісівники передали 16 позашляховиків для українських захисників (відео)

Автомобілі свободи. Польські лісівники передали для Збройних сил України 16 позашляховиків. Всі авто підвищеної прохідності, повнопривідні, пікапи. Саме такі, яких найбільше потребують наші військові на фронті.

Ці автомобілі надані з фондів державних лісів Польщі. Які ми всі передаєм нашим передовим збройним частинам, які ведуть боротьбу з російським агресором, — розповідає начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека.

Отримали машини, зокрема, і дві бригади тероборони Львівщини. Ці автівки допоможуть нашим воїнам перевозити поранених, доставляти їжу для людей, які перебувають у гарячих точках, а також виконувати різноманітні бойові завдання і винищувати ворога.

Величезне дякую нашим польським  друзям і управлінню лісового господарства і ДСНС у Львівській області за таку співпрацю. Це спільний проєкт адміністрації з партнерами у межах «1000 автомобілів свободи». Ми вважаєм, що кожен автомобіль наближає нас до перемоги, — зазначає начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Окрім позашляховиків польські лісівники передали нам ще й 6 пожежних модулів.

Це  відповідні механізми для оперативного гасіння пожеж в лісових екосистемах. Частина таких пожежних модулів передана нашим лісовим підприємствам, а частина сьогодні відправляється в південні області України, — зауважує Анатолій Дейнека.

Зауважимо, що це вже третій транш автомобілів від польських лісівників. Загалом з початку повномасштабної війни вони передали для ЗСУ аж 38 позашляховиків.

Підтримай правду тут: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 
https://pravdatutnews.com/lviv/2022/02/19/13052-u-lvovi-prooperuvaly-divchynku-yaka-narodylasya-z-6-palchykamy-na

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео) Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео)
Заньківчани розгорнули у своєму театрі волонтерський центр: сортують гуманітарну допомогу та надають тимчасовий прихисток переселенцям.
Loading...
Load next