У Львові обмежили рух на частині вулиці Листопадового Чину

У Львові обмежили рух на частині вулиці Листопадового Чину

До уваги водіїв: у Львові обмежили рух на частині вулиці Листопадового Чину. Як зазначили в мерії, йдеться про ділянку на перехресті з вул. Гоголя (парна сторона).

Там проводять ремонтні роботи з виведення з аварійного стану окремих елементів підземного переходу. Триватимуть вони до 22-ї години 22-го вересня.

Відтак на цей період часу кермувальників приватного транспорту просять оминати цей відрізок дороги. На рух громадського транспорту ремонт не вплине.

Нагадаємо, раніше в Укравтодорі розповіли, скільки зруйнованих окупантами мостів уже відновили.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Дорожнє питання: як виглядатиме вул. Миколайчука у Львові (відео) Дорожнє питання: як виглядатиме вул. Миколайчука у Львові (відео)
Найкращий проєкт реконструкції обирали на архітектурному конкурсі. Перемогу здобули львівські фахівці з Інституту просторового розвитку.
Цьогоріч на Львівщині відремонтували понад 270 кілометрів доріг (відео) Цьогоріч на Львівщині відремонтували понад 270 кілометрів доріг (відео)
«Служба автомобільних доріг Львівщини» прозвітувала про свою роботу у 2021 році. У наступному — планують зробити ще більше.
Підсумки діяльності фракції "ЄС" у Львівській міській раді у 2021 році (відео) Підсумки діяльності фракції "ЄС" у Львівській міській раді у 2021 році (відео)
За ініціативи депутатів фракції «ЄС» у місті вдалося реалізувати чимало проєктів у сфері містобудування та розвитку територій.
Loading...
Load next