7 грудня відкривають ще одну ділянку вулиці Бандери у Львові

7 грудня відкривають ще одну ділянку вулиці Бандери у Львові
Ремонт всієї вулиці С. Бандери наближається до завершення.

Сьогодні, 7 грудня, у Львові відкриють ще одну ділянку вулиці С. Бандери – від вулиці Городоцької до вулиці Федьковича. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Частина буде пішохідною, нею курсуватиме лише трамвай.

Водночас повністю відкрити вул. С. Бандери для проїзду транспорту планують з 19 грудня.

Зараз тривають роботи з влаштування бордюрів, пішохідного тротуару на ділянці від вул. Городоцької до вул. Антоновича, - інформує директор ЛКП "Львівавтодор", Микола Власюка.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео) На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео)
Прикордонники Львівського загону в пункті пропуску «Краківець» за допомогою службового собаки виявили в українця канабіс, який чоловік намагався провезти до Польщі в кросівку.
День пам'яті жертв Голодомору: у Львові вшанували загиблих (відео) День пам'яті жертв Голодомору: у Львові вшанували загиблих (відео)
За даними науково-демографічної експертизи, загальна кількість людських втрат від Голодомору становить 3 мільйони 941 тисячу осіб.
"Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави "Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави
Апеляційну скаргу Остапа Стахіва розглядав суддя Ігор Галапац.
Loading...
Load next