Через Дію продали 1,5 тисячі автомобілів

Через Дію продали 1,5 тисячі автомобілів

Від запуску послуги з перереєстрації автотранспорту у Дії 20 грудня 2023 року до 31 грудня українці через застосунок продали 1504 транспортні засоби.

Про це повідомив Головний сервісний центр МВС.

Наприкінці 2023 року у застосунку "Дія" запустили послугу з перереєстрації транспортних засобів. Тобто, через мобільний застосунок громадяни почали продавати та купувати легкові авто, мотоцикли та мопеди. З початку запуску, з 20 грудня до 31 грудня 2023 року, через Дію продали 1504 транспортні засоби, - заявили в МВС.

У ГСЦ поінформували, що загалом торік в Україні провели 2 124 280 реєстраційних операцій із транспортними засобами.

Зокрема, до реєстраційних дій входить здійснення перереєстрації автівок, вантажівок, мотоциклів, автобусів. До прикладу: реєстрація нових та ввезених з-за кордону транспортних засобів, перереєстрація з одного власника на іншого, лізинг тощо, - зауважили у центрі.

За його даними, у 2023 році на території України було вперше зареєстровано 411 311 транспортних засобів, з них 138 256 нових, придбаних в автосалонах.

Нагадаємо, У Швеції заявили, що всі громадяни мають бути готовими до війни

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Сервісні центри МВС поновили реєстрацію ввезених з-за кордону авто Сервісні центри МВС поновили реєстрацію ввезених з-за кордону авто
Громадяни можуть отримувати ще одну державну послугу - реєстрація транспортних засобів ввезених з-за кордону.
Обов'язковий техогляд авто в Україні: скільки доведеться заплатити водіям Обов'язковий техогляд авто в Україні: скільки доведеться заплатити водіям
За порушення проходження огляду для водіїв передбачено штрафи, але деяким вдасться їх уникнути.
Loading...
Load next