На дорогах України встановили додаткові радари TruCAM

На дорогах України встановили додаткові радари TruCAM

Прилади для вимірювання швидкості руху TruCAM встановлені ще на 17 ділянках автодоріг України.

Про це повідомляє Патрульна поліція.

Загалом на дорогах України працюватимуть 160 приладів TruCAM. Вимірювання здійснюватиметься на 295 ділянках автодоріг. Радари TruCAM патрульні використовують разом із камерами автоматичної фіксації. Поєднання таких методів вимірювання забезпечує більшу ефективність контролю за швидкістю руху.

Як зазначається, місце встановлення пристроїв визначають відповідно до стану аварійності доріг та концентрації автопригод, що стаються внаслідок порушення водіями чинних обмежень швидкості руху.

На Донеччині та Луганщині прилади контролю за вимірюванням швидкісного режиму транспортних засобів тимчасово не використовуються. У Запорізькій, Миколаївській, Сумській, Харківській та Херсонській областях їх застосовують на окремих ділянках доріг.

Про використання приладів вимірювання швидкості попереджають відповідні дорожні знаки, нагадують у Патрульній поліції. Окрім того, у місцях фіксації порушень стоятиме службовий автомобіль з увімкненими синіми проблисковими маячками.

Нагадаємо, В Україні скорочується попит на вживані легковики, ввезені з-за кордону - Укравтопром

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні зросли продажі нових легкових автомобілів: які марки найчастіше купляють українці В Україні зросли продажі нових легкових автомобілів: які марки найчастіше купляють українці
Найпопулярнішим автомобілем у травні на українському авторинку нових легковиків стало авто Toyota RAV-4, яке обрали 547 покупців.
Пільги для "євроблях" в Україні: що загрожує тим, хто не розмитнить авто (відео) Пільги для "євроблях" в Україні: що загрожує тим, хто не розмитнить авто (відео)
Розмитнити автомобілі з іноземною реєстрацією українцям стало простіше. Власники транспортних засобів, ввезених із ЄС, зможуть отримати українські номерні знаки зі знижкою ще протягом 180 днів.
Розмитнити авто в Україні можна буде через "Дію" — Шмигаль Розмитнити авто в Україні можна буде через "Дію" — Шмигаль
В уряді заявили про плани спростити розмитнення автомобілів в Україні та зробити можливим оформлення цієї послуги через "Дію".
Loading...
Load next