"Бізнес – це щоб сім’ю прогодувати": екснардеп Ляшко зайнявся майнінгом криптовалют

"Бізнес – це щоб сім’ю прогодувати": екснардеп Ляшко зайнявся майнінгом криптовалют
Ляшко зізнався, що бізнесом займається без задоволення, оскільки саме політика – це його життя.

Колишній скандальний народний депутат і лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко вирішив зайнятись бізнесом, після того, як не потрапив у Верховну Раду. Ляшко почав займатися майнінгом криптовалюти Ethereum та вже має свою криптоферму, повідомляє видання "Українська правда".

Однопартійці лідера радикалів повідомили, що зараз Ляшко серйозно зацікавився майнінгом криптовалюти: "У нього прямо є спеціальні програми на телефоні, він дуже уважно стежить за цінами, за тенденціями. Потім всім, кому може, про це розказує".

Також його соратники розповіли, що після поразки на виборах у Верховну Раду Олег Ляшко вчить англійську, тренується, приділяє більше уваги сину та доглядає садом, ходить на ефіри телеканалу Рината Ахметова "Україна", а також почав займатися криптобізнесом.

Політика – це моє життя. А бізнес – це так, тільки щоб сім’ю прогодувати. Тому так, зараз займаюсь тим, що приносить гроші, в тому числі криптовалютами, - зізнався сам Ляшко.

Нагадаємо, що нещодавно у прямому ефірі Ляшко звинуватив "зелену владу", що вона з людей останню сорочку знімає і вирішив продемонструвати цей процес на собі. Трапилось це під час обговорення підвищення податків у країні та почав критикувати чинну владу, в тому числі й партію "Слуга народу". 

Читайте також
З січня 2022 року держава надаватиме безробітним кошти на відкриття власного бізнесу З січня 2022 року держава надаватиме безробітним кошти на відкриття власного бізнесу
З січня наступного року держава надаватиме безробітним членам малозабезпечених сімей фінансову допомогу на започаткування власного бізнесу. Допомога надаватиметься в рамках нової бюджетної програми сприяння економічній самостійності малозабезпечених сімей (Рука допомоги).
"Укрзалізниця" планує передати приміщення вокзалів в комерційну оренду бізнесу України "Укрзалізниця" планує передати приміщення вокзалів в комерційну оренду бізнесу України
Компанія залізничного транспорту "Укрзалізниця" вже з червня цього року планує передати в комерційну оренду приміщення 24 українських вокзалів.
Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну
Фермери зможуть отримати субсидію в сумі 5 тисяч гривень на гектар для розвитку невеликих сімейних господарств. Водночас загальна сума не перевищуватиме 100 тисяч гривень на одну ферму.
Loading...
Load next