"Остання сорочка для зеленої влади": Ляшко роздягнувся в прямому ефірі (відео)

"Остання сорочка для зеленої влади": Ляшко роздягнувся в прямому ефірі (відео)
Ляшко звинуватив "зелену владу", що вона з людей останню сорочку знімає і вирішив продемонструвати цей процес на собі.

Екснардеп та голова "Радикальної партії" Олег Ляшко зняв із себе  у прямому ефірі шоу "5 каналу" яке веде ексгенпрокурор України Юрій Луценко. Трапилось це під час обговорення підвищення податків у країні та почав критикувати чинну владу, в тому числі й партію "Слуга народу".

Ляшко приніс у студію пакет, з якого він згодом почав діставати спідню білизну, футболки та інший одяг.

Їм мало, вони не можуть ніяк наїстися нашими податками. Вони хочуть піднімати податки. Давайте кожен, хто нас дивиться, зніме із себе по сорочці, по футболці, по трусах, по шкарпетці, відправте їм, нехай вони подавляться, - розповів Ляшко.

Луценко своєю чергою запропонував назвати акцію протесту Ляшка "Остання сорочка для зеленої влади" та зазначив, що може зняти з себе піджак на підтримку цієї акції. Тим часом Ляшку така ідея сподобалась та ексдепутат погодився з такою назвою:

Влада забирає роботу і зарплату, тому правильно буде, якщо всі українці скинуться їм, щоб ті вдавилися смердючими шкарпетками та трусами, - додав Ляшко.

 Відео фрагменту інтерв'ю Ляшка оприлюднили у Telegram-каналі "Новина".

Читайте також
Зґвалтував 8-річну дівчинку: на Одещині поліція затримала 31-річного ґвалтівника (відео) Зґвалтував 8-річну дівчинку: на Одещині поліція затримала 31-річного ґвалтівника (відео)
В Одеській області поліція затримала за підозрою у зґвалтування восьмирічної дівчинки неодноразово судимого безхатченка.
Нардеп Олег Арсенюк влаштував бійку біля ресторану в Черкасах Нардеп Олег Арсенюк влаштував бійку біля ресторану в Черкасах
Нардеп від "Слуги народу" Олег Арсенюк влаштував бійку в розважальному закладі "Бочка" у Черкасах.
Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини
У київській поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних вимог в одному з готелів столиці, де день народження дружини святкував депутат від "Слуги народу", Микола Тищенко.
Loading...
Load next