Ілон Маск втратив 50 мільярдів доларів за два дні після падіння акцій Tesla

Ілон Маск втратив 50 мільярдів доларів за два дні після падіння акцій Tesla
Ілон Маск втратив 50 мільярдів доларів через опитування у Twitter.

Це найбільше дводенне падіння в історії індексу мільярдерів Bloomberg і найбільше падіння за один день після падіння Джеффа Безоса на 36 мільярдів доларів після його розлучення з Маккензі Скотт у 2019 році, - про це повідомляє Bloomberg.

Падіння акцій Tesla сталося після опитування Маском своїх підписників у Twitter, чи варто йому продати 10% своєї частки компанії. Невдовзі пішли чутки, що його брат Кімбал продав акції незадовго до опитування.

Завершенням історії став інсайдерський звіт, що Маск продає акції, бо нібито хоче покрити свої особисті борги.

Рішення про створення опитування Маск прийняв після того, як сенатор-демократ від штату Орегон Рон Вайден запропонував ввести новий податок, який торкнеться заможних людей, так званий, "податок на мільярдерів".

Вайден хоче зобов'язати найбільш заможних людей платити 23,8% з так званого нереалізованого прибутку, тобто приросту вартості цінних паперів, незалежно від того, продавали вони частину своїх активів, або ж ні. Сам Ілон Маск виступає проти цього законопроекту.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
Вартість 185 — 220 мільйонів доларів: компанія Ілона Маска презентувала проєкт підземної транзитної системи Маямі Вартість 185 — 220 мільйонів доларів: компанія Ілона Маска презентувала проєкт підземної транзитної системи Маямі
Наразі місто шукає фінансування у регіональної, державної і федеральної влади, щоб все ж реалізувати проєкт модернізації та розширення підземної транзитної системи міста.
"Сам собі месенджер": Трамп збирається запустити власну соцмережу у лютому "Сам собі месенджер": Трамп збирається запустити власну соцмережу у лютому
Це буде альтернатива Twitter від компанії Trump Media&Technology Group.
Loading...
Load next