Вартість 185 — 220 мільйонів доларів: компанія Ілона Маска презентувала проєкт підземної транзитної системи Маямі

Вартість 185 — 220 мільйонів доларів: компанія Ілона Маска презентувала проєкт підземної транзитної системи Маямі
Наразі місто шукає фінансування у регіональної, державної і федеральної влади, щоб все ж реалізувати проєкт модернізації та розширення підземної транзитної системи міста.

The Boring Company Ілона Маска презентувала владі Маямі проєкт підземної транзитної системи. Компанія планує збудувати сім станцій, а протяжність тунельної системи складе майже 10 кілометрів. Про це повідомляє Business Insider.

Зазначається, що така транзитна система дозволить перевозити понад 7 500 пасажирів на годину у районі Північного Маямі-Біч. Вартість проєкту оцінюють у 185 — 220 мільйонів доларів.

Будівництво транзитної системи триватиме не менше ніж три роки, якщо The Boring Company вдасться прискорити процес отримання всіх необхідних дозволів.

Також у проєкті представлені й декілька потенційних модернізацій підземної петлі Північного Маямі-Біч. Вони включають можливе будівництво п'ятикілометрової підземної гілки до стадіону "Хард-Рок" і трикілометрового тунелю до кампуса Біскейн Міжнародного університету Флориди.

Варто зауважити, віцепрем'єр Північного Маямі-Біч Майкл Джозеф заявив, що подібна мережа тунелів, що з'єднує центр міста з пляжем, буде корисною як для місцевих жителів, так і для туристів.

Крім того, вартість будівництва одного кілометра транзитної системи The Boring Company в рази дешевша, ніж в інших проєктах масового транзиту, що пропонують у Південній Флориді, і будівництво не буде настільки руйнівним для місцевої економіки, — додав Майкл Джозеф.

Нагадаємо, раніше компанію Ілона Маска звинуватили у жорстокому поводженні з тваринами.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський анонсував програму економічного патріотизму: що це означає (відео) Зеленський анонсував програму економічного патріотизму: що це означає (відео)
Глава держави анонсував нову програму для підтримки українського бізнесу.
Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів
Раніше в російському Forbes підрахували, що російські мільярдери втратили $28 млрд за місяць через загрозу вторгнення РФ в Україну.
Loading...
Load next