На порталі "Дія.Бізнес" зареєструвалося вже 33 тисячі підприємців

На порталі "Дія.Бізнес" зареєструвалося вже 33 тисячі підприємців
А понад 1,6 млн українців відвідали платформу "Дія.Бізнес".

Заступниця міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан на засіданні Громадської ради розповіла, що понад 1,6 млн українців відвідали платформу "Дія.Бізнес" та 33 тисячі зареєстрували персональний кабінет.

Про це повідомляє "Укрінформ", передає "ПравдаТУТ News".

У 2021 році було відкрито 7 центрів "Дія.Бізнес", і на сьогодні таких центів в Україні нараховують уже 11. Понад 1,6 млн українців відвідали платформу "Дія.Бізнес", 33 тис. зареєстрували персональний кабінет. Було проведено 6 тис. консультацій для підприємців, а також розроблено 2640 дорожніх карт цих консультацій.

Ми бачимо, що такі центри справді мають попит та користуються великою увагою в регіонах, вони становляться місцем тяжіння для підприємців, – сказала Іонан.

Вона зазначила, що на платформі "Дія.Бізнес" з’явилися нові модулі, такі як: маркетплейс фінансових продуктів та експортний вебпортал. Останній, своєю чергою, містить інформацію про торгові місії, аналітику для експорту й безкоштовні консультації з експортної діяльності.

Новий модуль "Аналітика стану українського бізнесу", включає 8 різних напрямків за якими можна отримати аналітичну інформацію для прийняття управлінських рішень.

Два напрямки в цьому модулі вже повністю працюють, шість ще знаходяться в розробці. І будуть доступні найближчим часом, – додала Іонан.

Нагадаємо, 8 лютого Міністерство цифрової трансформації проведе Diia Summit, під час якого презентує нові послуги на порталі "Дія".

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові ФОПи влаштували автопробіг вулицями міста (відео) У Львові ФОПи влаштували автопробіг вулицями міста (відео)
У Львові ФОПи влаштували автопробіг вулицями міста на підтримку законопроєкту, що має зберегти спрощену систему оподаткування для підприємців.
Мінцифра, НБУ та Mastercard запускають програму підтримки для українських підприємців Мінцифра, НБУ та Mastercard запускають програму підтримки для українських підприємців
П’ять українських стартапів протягом шести місяців отримуватимуть менторську підтримку, доступ до ресурсів і нетворкінгу з провідними експертами.
Зеленський анонсував програму економічного патріотизму: що це означає (відео) Зеленський анонсував програму економічного патріотизму: що це означає (відео)
Глава держави анонсував нову програму для підтримки українського бізнесу.
Loading...
Load next