Amazon скасовує комісію для українських підприємців на рік

Amazon скасовує комісію для українських підприємців на рік

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив про чудову новину для бізнесу. Відтепер Amazon скасовує комісію для українських підприємців на рік. Про це Федоров повідомив у своєму Telegram.

Фото: документ з Tekegram Михайла Федорова

Кілька місяців тому разом з Укрпоштою, агенцією Disqover Agency та Startup Ukraine звернулися до Amazon, щоб компанія полегшила умови для українського бізнесу, який попри війну продовжує працювати, підтримуючи економіку країни. Як результат, Amazon відмінив реферальну комісію для українських підприємців терміном на 1 рік. Тобто повністю скасував комісію для українських підприємців, які продають до ЄС та Великобританії, - написав він.

Українські підприємці зможуть активніше масштабуватися на європейський та світовий ринок, знаходити там нових клієнтів.

Це стане потужним поштовхом до популяризації України та нашого бізнесу за кордоном. Нові умови для українських підприємців — це перемога на економічному фронті, - наголосив Федоров.

Міністр подякував компанії за стійку та послідовну підтримку України. Amazon разом з Amazon Web Services надала українцям потужності для зберігання бекапреєстрів, забезпечила підтримку на понад $35 млн та зрештою заслужено отримала Премію Миру від Президента Володимира Зеленського.

Нагадаємо, що PepsiCо припинила виробництво газованих напоїв у рф.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Ми захищаємо ваші підприємства, тому вам доведеться захищати їх разом з нами", - Зеленський провів зустріч з бізнесменами "Ми захищаємо ваші підприємства, тому вам доведеться захищати їх разом з нами", - Зеленський провів зустріч з бізнесменами
Представники бізнесу наголосили на готовності взаємодіяти з владою задля розв'язання всіх можливих питань.
У Львові представники бізнесу обговорили відновлення економіки та роботу під час війни (відео) У Львові представники бізнесу обговорили відновлення економіки та роботу під час війни (відео)
Щонайменше п’ять компаній з Запоріжжя планують відкрити свої філії у Львові. Це представники ІТ-сфери, медичної, будівельної тощо. 
Зеленський анонсував програму економічного патріотизму: що це означає (відео) Зеленський анонсував програму економічного патріотизму: що це означає (відео)
Глава держави анонсував нову програму для підтримки українського бізнесу.
Loading...
Load next