Польоти в Україну безпечні: авіакомпанія SkyUp відновлює продаж квитків на всі рейси

Польоти в Україну безпечні: авіакомпанія SkyUp відновлює продаж квитків на всі рейси
Раніше ескалація інформаційної ситуації навколо України призвела до того, що ряд страхових компаній повідомили про припинення страхування літаків для польотів над Україною.

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines відновлює продаж квитків на всі рейси. Авіаперевізник працює у штатному режимі. 

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на повідомлення компанії.

Гендиректор компанії Дмитро Сєроухов зазначив, що перемовини зі страховиками були складними, й закордонні партнери продовжують регулярно оцінювати власні ризики й вести моніторинг ситуації.

Однак зараз спільними зусиллями з Міністерством інфраструктури України та Урядом ми зуміли досягти результатів — польоти в Україну залишаються безпечними й захищеними. Це чудовий приклад ефективної співпраці бізнесу й держави, але головне — гарантія всім пасажирам, що вони можуть спокійно планувати подорож, — коментує Дмитро Сєроухов..

Зазначено, що раніше ескалація інформаційної ситуації навколо України призвела до того, що ряд страхових компаній повідомили про припинення страхування літаків для польотів над Україною. Це створювало ризик обмеження польотів у повітряному просторі України. 

Ми вдячні нашим пасажирам за розуміння обставин та спокійне, відповідальне ставлення до ситуації. Ми тримаємо руку на пульсі та будемо комунікувати будь-які зміни, якщо вони матимуть місце. У ці непрості часи ми робимо все, щоб забезпечити стабільний та комфортний сервіс для клієнтів. 

Нагадаємо, сьогодні МАУ отримали повідомлення про припинення страхування літаків для польотів в Україні.

Підтримайте ПравдаТУТ Львів у Patreon.

Віра Коновал pravdatutnews.com

Читайте також
МАУ отримали повідомлення про припинення страхування літаків для польотів в Україні МАУ отримали повідомлення про припинення страхування літаків для польотів в Україні
На вимогу лізингодавців МАУ відправляють літаки до Європи.
У випадку потреби: українцям, які застрягнуть за кордоном через скасування рейсів, обіцяють допомогу У випадку потреби: українцям, які застрягнуть за кордоном через скасування рейсів, обіцяють допомогу
Більшість авіакомпаній продовжують операційну діяльність без жодних обмежень.
Loading...
Load next