Продуктів вистачає: топові мережі супермаркетів заспокоюють українців (відео)

Продуктів вистачає: топові мережі супермаркетів заспокоюють українців (відео)
Супермаркети працюють над постачанням товарів з їхніх розподільчих центрів, щоб забезпечити постійні поставки продукції.

Найбільші українські торговельні мережі закликала українців не піддаватися паніці через вторгнення Росії в Україну. Вони запевнили, що мають достатньо запасів продуктів.

Про це повідомляє 24 канал, передає "ПравдаТУТ News".

Представники корпорації АТБ запевнили, що наразі працюють у посиленому та мобілізованому режимі. А всі магазини торговельної мережі забезпечені товарами всіх категорій у повному обсязі.

Компанія має достатню кількість товарних залишків для забезпечення споживчого попиту у разі його збільшення. Логістична та транспортна інфраструктура компанії перебуває під особливим контролем,
– йдеться в офіційній заяві АТБ у фейсбуці.

У компанії наголосили, що ситуація контрольована, але нашій армії зараз як ніколи потрібна підтримка: "спокій і впевненість у Збройних силах України наразі найкраща допомога".

У Fozzy Group, до якої входять Сільпо, Фора і Траш, заявили у фейсбуці, що намагатимуться забезпечити роботу магазинів у звичайному режимі. Проте деякі магазини у четвер, 24 лютого, не працюватимуть з міркувань безпеки працівників та клієнтів. Про те, які магазини працюють та за яким графіком, можна буде дізнатися із соцмереж та гарячих ліній.

Ми робимо все можливе для того, щоб у максимальної кількості українців залишався доступ до продуктів, – наголосили в Fozzy Group.

В окремій заяві Сільпо додали, що працюють над постачанням товарів з їхніх розподільчих центрів, щоб забезпечити постійні поставки продукції.

Що кажуть в ОП

В Офісі президента розповіли, наскільки вистачить запасів продуктів на складах мережевих магазинів на тлі масованого попиту. Там заявляють, що їх вистачить на 15-20 днів.

На сьогодні перевірені запаси на 15-20 днів в складських приміщеннях мереж магазинів. Наприклад, в "АТБ", можна констатувати це. Тобто, безумовно, якщо буде такий спекулятивний попит такий як на АЗС, то трішки менше за кількістю днів в нас буде продуктів харчування. Але це все буде вирішуватися в оперативному режимі, - розповів він.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Loading...
Load next