"Війна триває": "Сільпо" має намір відновити роботу 30 магазинів у Києві та на звільнених територіях

"Війна триває": "Сільпо" має намір відновити роботу 30 магазинів у Києві та на звільнених територіях

Мережа продуктових супермаркетів "Сільпо", що входить до торгово-промислової групи Fozzy Group (Київ), має намір відновити роботу до 30 магазинів у Києві та на звільнених територіях протягом двох-трьох тижнів.

Про це йдеться в повідомленні групи.

260 магазинів продовжують працювати щодня і забезпечують співвітчизників продуктами та товарами першої необхідності. 68 магазинів мережі зараз закриті (5 807 робочих місць), 23 з них зруйновані (2 102 робочі місця), з деякими поки що немає зв'язку, порушені ланцюжки постачання та стабільність асортименту. Щоб підтримати працездатність організації, нам довелося значно оптимізувати робочі процеси. Ми також були змушені скоротити кількість робочих годин у магазинах на 19,9%, – сказано в повідомленні.

Як зазначається, протягом двох-трьох тижнів компанія планує відкрити від 20 до 30 магазинів "Сільпо" в Києві та на звільнених територіях.

Минулого тижня знову почали доставляти продукти з нашого інтернет-магазину shop.silpo.ua у містах та на заході України – це ще сотні робочих місць, – додали в групі. 

У компанії повідомили, що довелося закрити склад у Харкові. Загалом зараз працюють чотири власні склади, ще один вдалося перенести, й він вже вбудований у ланцюжок постачання.  

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що «Ашан» припиняє інвестиції та поставки в росію.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
З січня 2022 року держава надаватиме безробітним кошти на відкриття власного бізнесу З січня 2022 року держава надаватиме безробітним кошти на відкриття власного бізнесу
З січня наступного року держава надаватиме безробітним членам малозабезпечених сімей фінансову допомогу на започаткування власного бізнесу. Допомога надаватиметься в рамках нової бюджетної програми сприяння економічній самостійності малозабезпечених сімей (Рука допомоги).
"Бізнес – це щоб сім’ю прогодувати": екснардеп Ляшко зайнявся майнінгом криптовалют "Бізнес – це щоб сім’ю прогодувати": екснардеп Ляшко зайнявся майнінгом криптовалют
Ляшко зізнався, що бізнесом займається без задоволення, оскільки саме політика – це його життя.
Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну
Фермери зможуть отримати субсидію в сумі 5 тисяч гривень на гектар для розвитку невеликих сімейних господарств. Водночас загальна сума не перевищуватиме 100 тисяч гривень на одну ферму.
Loading...
Load next