Звільнення від сплати ЄСВ та відтермінування впровадження РРО: уряд підготував пакет рішень для підтримки бізнесу від час війни

Звільнення від сплати ЄСВ та відтермінування впровадження РРО: уряд підготував пакет рішень для підтримки бізнесу від час війни
Кабінет міністрів України сформував пакет рішень для підтримки бізнесу під час повномасштабної війни з Росією

Перше, ми звільнимо від сплати ЄСВ фізичних осіб-підприємців першої та другої групи на час воєнного стану та протягом року після його завершення, - сказав він.

Другий пункт - звільнення підприємств та ФОП третьої групи від сплати ЄСВ за найманих працівників, які були призвані до лав ЗСУ, інших збройних формувань (в т. ч. територіальної оборони). Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у зверненні, передає Еспресо.TV.

Шмигаль додав, що цей збір буде сплачено за рахунок держави.

Третє, відтерміновуємо сплату податків для всіх підприємств, які не спроможні їх заплатити. Четверте, буде відтерміновано впровадження РРО для всіх фізичних осіб-підприємців, - сказав прем'єр.

Останній пункт, за словами прем'єра - уряд скасує всі заходи ринкового та споживчого нагляду у всіх питаннях, крім регулювання цін та контролю за ціноутворенням.

Також вже встановлено мораторій на проведення перевірок всіх видів для бізнесу,  - зазначив він.

Нагадаємо, що ще один IT-гігант SAP зупинив бізнес в Росії. Німецький IT-гігант SAP заявив, що зупиняє бізнес-діяльність у Росії через санкції. Також IT-компанія зупиняє всі продажі послуг та продуктів SAP в Росії.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Відкриття ФОП в онлайн-режимі стане швидшим та простішим Відкриття ФОП в онлайн-режимі стане швидшим та простішим
Уряд запроваджує експериментальний проєкт, який дасть змогу отримувати реєстраційні послуги зі створення ФОП без участі державного реєстратора.
Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну
Фермери зможуть отримати субсидію в сумі 5 тисяч гривень на гектар для розвитку невеликих сімейних господарств. Водночас загальна сума не перевищуватиме 100 тисяч гривень на одну ферму.
В Україні вже понад 200 тисяч людей подали заявки на отримання "карантинних 8 тисяч" В Україні вже понад 200 тисяч людей подали заявки на отримання "карантинних 8 тисяч"
Денис Шмигаль розповів, що станом на 21 квітня в Україні заявку на отримання 8 тисяч від держави через карантин подало понад 200 тисяч ФОПів та найманих працівників.
Loading...
Load next