Ще один IT-гігант SAP зупинив бізнес в Росії

Ще один IT-гігант SAP зупинив бізнес в Росії

Німецький IT-гігант SAP заявив, що зупиняє бізнес-діяльність у Росії через санкції. Також IT-компанія зупиняє всі продажі послуг та продуктів SAP в Росії, пише dev.ua.

Як і весь інший світ, ми з жахом спостерігаємо за війною в Україні і найрішучішим чином засуджуємо вторгнення. Такий нелюдський і невиправданий вчинок є посяганням на демократію і людяність. Його наслідки зачіпають всіх нас, – заявив генеральний директор SAP SE Крістіан Кляйн.

Також IT-компанія виділила початковий 1 мільйон євро на гуманітарну допомогу народу України та працює з національними організаціями Червоного Хреста, Агентством ООН у справах біженців та іншими організаціями, пропонуючи свої технології для підтримки їх зусиль.

У SAP зауважили, що їх програмні рішення можуть допомогти організаціям реєструвати біженців, координувати роботу волонтерів і закуповувати Гуманітарні товари.

Крім того, ми працюємо з Qualtrics, щоб дати можливість організаціям і регіональним органам влади підбирати житло для нужденних… Ми також запропонували переобладнати наші офісні приміщення по всій Європі в складські приміщення і житло для біженців, – розповіли в SAP.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Гральний бізнес заплатив ще 32,4 млн грн в бюджет України Гральний бізнес заплатив ще 32,4 млн грн в бюджет України
У Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей (КРАІЛ) заявили, що ще дві компанії перерахували гроші в бюджет України за ліцензії на гральний бізнес. Оплати зробили оператор онлайн-казино і зали ігрових автоматів.
У державну власність перейшли активи компаній, підконтрольні рф У державну власність перейшли активи компаній, підконтрольні рф
За матеріалами СБУ в управління держави передано арештовані активи на близько 15 млрд грн.
Loading...
Load next