Медіагрупа ПравдаТУТ Львів надає безкоштовну інформаційну підтримку українському бізнесу

Медіагрупа ПравдаТУТ Львів надає безкоштовну інформаційну підтримку українському бізнесу

Звертаємося до компаній, фірм, підприємств та підприємців, малого, середнього та великого бізнесу. До тих, хто попри жахливу війну в нашій державі, продовжує працювати, зберігати робочі місця, підтримувати економіку України та нашу армію. 

У цей непростий час ми хочемо зробити все, що в наших силах, щоб ви залишалися на плаву та своєю працею дозволяли українцям почуватися комфортно навіть під час війни. Український бізнес та економіка повинні існувати та розвиватися.

ПравдаТУТ Львів та ПравдаТУТ News готові підтримати вас інформаційно. Створимо відеоматеріали, сюжет у випуск новин, розмістимо інформацію на нашому сайті та соцмережах. І все це на НЕкомерційній основі.

Звернутися до нас можна тут:

Розглянемо ваше звернення якнайшвидше. Слава Україні!

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Домедична допомога під час війни: команда ПравдаТУТ Львів та ПравдаТУТ News пройшла вишкіл (відео) Домедична допомога під час війни: команда ПравдаТУТ Львів та ПравдаТУТ News пройшла вишкіл (відео)
Тренінги з надання першої домедичної допомоги фахівці медколеджу післядипломної освіти проводять щодня. Вишкіл триває 2 години .
У Львові запрацював центр підтримки переселенців (відео) У Львові запрацював центр підтримки переселенців (відео)
Тут можна отримати юридичні консультації та допомогу в пошуку роботи. За перші дні сюди вже звернулися майже 400 переселенців.
Loading...
Load next