Укроборонпром на 100% виконав план надходження військової техніки до ЗСУ (відео)

Укроборонпром на 100% виконав план надходження військової техніки до ЗСУ (відео)
Перенесення підприємств Концерну на безпечну територію триває.

За підсумками квітня підприємства Укроборонпрому на 100% виконали план надходження військової техніки до ЗСУ.

Про це повідомляють у пресслужбі компанії, передає ПравдаТУТ News.

Щоденний план-графік підприємства виконували здебільшого на переміщених виробничих потужностях. Перенесення підприємств Концерну на безпечну територію триває.

У пресслужбі додали, що Австрія однією з перших країн-партнерів передала підприємствам Концерну виробниче устаткування та цілу низку комплектуючих.

Крім того, зазначено, що 25 лютого Укроборонпром створив добровольче формування, окремі підрозділи якого беруть участь у бойових діях з перших днів війни.

Оперативно-тактичні групи ДФТГ досліджують техніку окупанта аби українські конструктори відтворили її шляхом реверсивного інжинірингу.

Ці та інші трофеї з місць бойових дій будуть ретельно вивчені, проаналізовані та запущені у роботу. Техніка, яка воювала проти українців, буде воювати проти її творців – фашистської росії.

Нагадаємо, уряд Німеччини зважився надати Україні гаубиці Panzerhaubitzen 2000.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів
Раніше в російському Forbes підрахували, що російські мільярдери втратили $28 млрд за місяць через загрозу вторгнення РФ в Україну.
POLITICO опублікувало супутникові знімки з технікою РФ біля кордонів України (фото) POLITICO опублікувало супутникові знімки з технікою РФ біля кордонів України (фото)
Американське видання POLITICO оприлюднило знімки, зроблені комерційним супутником у понеділок, на підтвердження попередньої публікації The Washington Post про стягування російських військ і техніки до кордонів України.
Loading...
Load next