У Львові запрацював унікальний арт-простір «Галерея тканин» (відео)

У Львові запрацював унікальний арт-простір «Галерея тканин» (відео)

У Львові запрацював унікальний арт-простір «Галерея тканин», що на вул. Володимира Винниченка, 8. Тут підготували чималий асортимент, що має задовільнити потреби найвибагливішого клієнта. Представлені товари не тільки українських виробників, а й від закордонних партнерів. Й хоча назва простору - «Галерея тканин», однак на них асортимент не закінчується.
 

Є велюр для тих хто любить, щось м’яке, приємне. Це може бути для спалень, може бути для якихось гостьових кімнат. Так само представлено рогожка, мікрофібра, але це більш практичне й підходить для кухонь або якщо є маленькі діти, бо воно легко чиститься та важко псується. Так само представлена фурнітура, але це вже в іншому залі, є як для м’якої меблі фурнітура так само і для корпусної меблі, - зазначає менеджер по фурнітурі та текстилю Іван Цофта.

 

Отримують якісні матеріли як від українських виробників, так і закордонних партнерів.
Й хоча назва простору - «Галерея тканин», однак на них асортимент не закінчується.  
 

В нас можна купити килими, декоративні подушки, декоративні ковдри, подушки для сну, ковдри для сну, в нас можна купити матраци, світильники, дзеркала звичайні й з під світкою, фурнітура, меблеві тканини. В нас є також великий спектр тюлей та штор, які ми також можемо возити і які є в наявності ми возимо під замовлення. Дуже надзвичайно й красиву колекцію ми готуємо для клієнтів з турецькими партнерами, вона буде готова для презентації протягом 1-2 тижнів, - зауважує комерційна директорка Божена Колеснікова.

 

Представники магазину зазначають, що головна мета «Галереї» провести клієнта від вибору матеріалів й до повного облаштування приміщення.
 

Починаючи від меблів до елементів декору, дзеркал, освітлення, також в нас буде натуральний камінь, натуральна шкіра, плитка, ламінат. В нас буде надзвичайно широкий асортимент й ми будемо старатися, щоб клієнт виходив від нас і більше нікуди не їхав ні на Південний, ні в Епіцентр. Ми будемо робити усе, щоб задовільнити усі потреби від початку до кінця наших клієнтів, — пояснює Божена Колеснікова.

 

Те чого в нас нема ми обов’язково доповнимо, бо ми вже на ринку більше 21 року й розвиваємося, рухаємося вперед, постійно щось доповнюємо, постійно щось нове пропонуємо й в нас на сьогодні день тут можна купити від малесенького ролика до ліжка дивану. Можемо робити й будемо робити проєкти під ключ для готелів, ресторанів, бари,кафе й загалом усе, що буде потрібно людям, - каже генеральний директор Олександр Колесніков.
 

Невипадково й обрали назву цього простору, бо тут дійсно облаштували справжню галерею. В окремій залі представлені картини сучасних українських митців. Таким чином керівництво підтримує молодих художників, щоб дати їм поштовх у розвитку своєї творчості. Крім того, тут вже збирають колекцію антикваріату, яку можна буде придбати на закритих аукціонах, а частина виручених коштів піде на благоднійність.
 

Також залучаємо дизайнерів і хочемо створити умови й такий простір при яких дизайнер зможе прийти, надихнутись на найкращі дизайни будинків, квартир. Дуже важлива частина дизайну це є підбір кольорів, тканин, це все в нас представлено. Різні елементи інтер’єру чи це знову ж таки антикварні, чи це сучасні, чи це мистецькі, індивідуальні – все в нас буде, - запевняє креативний менеджер Михайло Гринчак.

Розташована «Галерея тканин» у самому центрі Львова на вул. Володимира Винниченка, 8.

 

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові представники бізнесу обговорили відновлення економіки та роботу під час війни (відео) У Львові представники бізнесу обговорили відновлення економіки та роботу під час війни (відео)
Щонайменше п’ять компаній з Запоріжжя планують відкрити свої філії у Львові. Це представники ІТ-сфери, медичної, будівельної тощо. 
Пережили окупацію в Бучі: рашисти знищили косметичний бізнес сім'ї, але вони запрацювали Львові (відео) Пережили окупацію в Бучі: рашисти знищили косметичний бізнес сім'ї, але вони запрацювали Львові (відео)
Окупанти понищили не тільки їхні помешкання, але й розгромили та розмародерили їхню лабораторію, офіс і магазини.
Loading...
Load next