Мінцифра, НБУ та Mastercard запускають програму підтримки для українських підприємців

Мінцифра, НБУ та Mastercard запускають програму підтримки для українських підприємців
П’ять українських стартапів протягом шести місяців отримуватимуть менторську підтримку, доступ до ресурсів і нетворкінгу з провідними експертами.

Улітку відбудеться запуск нової ініціативи в межах програми Start Path, розробленої спеціально для українських фінтех-компаній та підприємців. Це можливість для стартапів пришвидшити свій розвиток.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на Мінцифри.

На першому етапі п’ять українських стартапів протягом шести місяців отримуватимуть менторську підтримку, доступ до ресурсів і нетворкінгу з провідними експертами. Це має допомогти в масштабуванні та пришвидшенні розвитку їхнього бізнесу, а також сприятиме подальшому відновленню України.

Процес подання заявок стартуватиме цього літа.

Зазначено, що на сьогодні в межах Start Path підтримку отримали понад 300 стартапів по всьому світу. Наразі ці компанії виходять на публічні ринки, стають «єдинорогами» та укладають тривалі комерційні контракти з Mastercard. Серед відомих учасників Start Path компанії:

  • CNote,
  • Doconomy,
  • Revolut,
  • Subaio. 

Програма реалізовуватиметься Mastercard за підтримки Національного банку України та Міністерства цифрової трансформації України. 

Нагадаємо, у травні цього року Mastercard спільно з Міністерством цифрової трансформації України відкрили консультаційний центр Дія.Бізнес для українських МСБ у Варшаві. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Ми захищаємо ваші підприємства, тому вам доведеться захищати їх разом з нами", - Зеленський провів зустріч з бізнесменами "Ми захищаємо ваші підприємства, тому вам доведеться захищати їх разом з нами", - Зеленський провів зустріч з бізнесменами
Представники бізнесу наголосили на готовності взаємодіяти з владою задля розв'язання всіх можливих питань.
У Львові представники бізнесу обговорили відновлення економіки та роботу під час війни (відео) У Львові представники бізнесу обговорили відновлення економіки та роботу під час війни (відео)
Щонайменше п’ять компаній з Запоріжжя планують відкрити свої філії у Львові. Це представники ІТ-сфери, медичної, будівельної тощо. 
Loading...
Load next