На Харківщині арештовано активи російських компаній на 40 млн грн

На Харківщині арештовано активи російських компаній на 40 млн грн
Материнська структура цих компаній в росії підтримує збройну агресію проти України.

За ініціативи СБУ на Харківщині арештовано активи російських компаній на 40 мільйонів гривень. Йдеться про майно 4 місцевих підприємств, засновниками та кінцевими бенефіціарами яких є громадяни та юрособи країни-агресора.

Про це пише ПравдаТУТ News, посилаючись на пресслужбу СБУ.

Зазначено, що два з цих підприємств пов'язані між собою та здійснюють торгівлю російським балансувальним і вимірювальним обладнанням. Їхня материнська структура в росії підтримує збройну агресію проти України.

Інші два — займаються гуртово-роздрібною торгівлею в Україні.

За рішенням Київського районного суду м. Харкова накладено арешт на рухоме та нерухоме майно, а також корпоративні права цих компаній, - йдеться у повідомленні.

Зараз триває передача майна в управління Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Нагадаємо, ООН розслідує примусову депортацію українських дітей до рф з усиновленням.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У державну власність перейшли активи компаній, підконтрольні рф У державну власність перейшли активи компаній, підконтрольні рф
За матеріалами СБУ в управління держави передано арештовані активи на близько 15 млрд грн.
В Україні арештовано майно російських холдингових компаній на 4,5 млрд грн В Україні арештовано майно російських холдингових компаній на 4,5 млрд грн
За матеріалами СБУ арештовано майно російських холдингових компаній на 4,5 млрд грн
СБУ затримала «ексчиновницю ЛНР», яка приїхала жити в Україну СБУ затримала «ексчиновницю ЛНР», яка приїхала жити в Україну
СБУ затримала «ексчиновницю «ЛНР», керівницю так званого «управління культури, молоді та спорту» м. Довжанськ, яке тимчасово окуповане терористами. Їй готується повідомлення про підозру.
Loading...
Load next