В Україні арештовано майно російських холдингових компаній на 4,5 млрд грн

В Україні арештовано майно російських холдингових компаній на 4,5 млрд грн
За матеріалами СБУ арештовано майно російських холдингових компаній на 4,5 млрд грн

За матеріалами Служби безпеки України накладено арешт на майно впливових фінансово-промислових груп рф на загальну суму понад 4,5 млрд грн. У результаті слідчих дій заблоковано активи 9 українських підприємств, які належали корпорації «Ростех», алюмінієвій компанії «РусАл» та нафтовому холдингу «Татнефть».

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на СБУ.

Крім промислових потужностей, заарештовано 70 об’єктів нерухомості, у тому числі майнових комплексів і земельних ділянок цих бізнес-структур.

Встановлено, що вони приховано виводили одержані прибутки в рф для фінансування війни проти України. Для цього використовували розгалужену мережу афілійованих офшорних компаній, - йдеться в повідомленні СБУ.

Наразі тривають комплексні заходи для вилучення заблокованих активів на користь нашої держави.

Нагадаємо, у ніч на 27 червня агентство Bloomberg повідомило про те, що росія має дефолт за суверенним боргом в іноземній валюті, що стало кульмінацією західних санкцій, що закрили шлях для платежів закордонним кредиторам.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У державну власність перейшли активи компаній, підконтрольні рф У державну власність перейшли активи компаній, підконтрольні рф
За матеріалами СБУ в управління держави передано арештовані активи на близько 15 млрд грн.
Тепер і без мультфільмів: Disney призупиняє весь бізнес у росії Тепер і без мультфільмів: Disney призупиняє весь бізнес у росії
Раніше кінокомпанії Disney, Warner Bros, Sony Pictures скасували свої прем'єри в РФ через те, що Росія вчинила напад на Україну.
Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів
Раніше в російському Forbes підрахували, що російські мільярдери втратили $28 млрд за місяць через загрозу вторгнення РФ в Україну.
Loading...
Load next