Бізнес з рф: поліція арештувала корпоративні права компанії на понад 2,3 млрд грн (відео)

Бізнес з рф: поліція арештувала корпоративні права компанії на понад 2,3 млрд грн (відео)
Компанія також ухилялася від сплати понад 3 млрд грн податків.

Cлужбові особи підприємства з виготовлення органічних хімічних речовин запровадили схему, завдяки якій приховали реального власника та вигодонабувача. Окрім того, вони налагодили механізм з ухилення сплати податків.

Про це повідомляє ПравдаТУТ News з посиланням на Національну поліцію України.

Як стало відомо, ця компанія є одним із найбільших виробників органічних хімічних речовин на території України та підконтрольна російській нафтовій компанії, яка входить до топ-10 світових компаній у цій сфері. Отримані прибутки нафтокомпанії поповнюють бюджет рф, з якого фінансується «друга армія світу» та її дії на території нашої держави.

В ході слідства правоохоронці встановили, що упродовж 2017-2022 років службові особи підприємства — виробника органічних хімічних речовин в Україні — ухилилися від сплати понад 3 млрд грн податків. Також незаконно перерахували на користь юридичної особи – нерезидента, що підконтрольна російській нафтовій компанії, понад 5 млрд грн для подальшої їх легалізації.

З метою унеможливлення проведення будь-яких операцій та виведення активів на корпоративні права підприємства на суму понад 2,3 млрд грн, а також на 35 об’єктів нерухомості цього підприємства накладено арешти.

Досудове розслідування проводять детективи Бюро економічної безпеки України під процесуальним керівництвом Офісу Генерального прокурора у взаємодії з Державною податковою службою України.

Слідство триває.

Нагадаємо, СБУ ідентифікувала всіх колаборантів, які вступили до лав окупаційного «мвд рф» на Запоріжжі.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Звільнення від сплати ЄСВ та відтермінування впровадження РРО: уряд підготував пакет рішень для підтримки бізнесу від час війни Звільнення від сплати ЄСВ та відтермінування впровадження РРО: уряд підготував пакет рішень для підтримки бізнесу від час війни
Кабінет міністрів України сформував пакет рішень для підтримки бізнесу під час повномасштабної війни з Росією
Зеленський анонсував програму економічного патріотизму: що це означає (відео) Зеленський анонсував програму економічного патріотизму: що це означає (відео)
Глава держави анонсував нову програму для підтримки українського бізнесу.
Loading...
Load next