KFC йде з росії: що замінить і як назвуть

KFC йде з росії: що замінить і як назвуть
KFC продала свій бізнес у рф місцевій компанії Smart Service Ltd і залишає країну: нова назва бренду.

Американська компанія “Yum!”, якій належить мережа ресторанів KFC і Pizza Hut, заявила, що продала свій бізнес у рф і залишає країну.

24 жовтня 2022 компанія “Yum!” оголосила про поточний процес виходу з російського ринку. Компанія уклала угоду про продаж, щоб передати право власності на свої російські ресторани KFC, операційну систему та права на майстер-франшизу, включаючи мережу франчайзингових ресторанів KFC, Smart Service Ltd., якою керує один з існуючих франчайзі KFC у росії, — йдеться у повідомленні.

Газета Комерсант стверджує, що заклади KFC у росії мають бути перейменовані в Rostic's.

Згідно з угодою, покупець має провести ребрендинг локацій. Крім того, покупець буде відповідати за утримання співробітників компанії.

Крім того, компанія раніше оголосила, що завершила передачу права власності на всі активи франшизи Pizza Hut місцевому оператору, який ініціював процес ребрендингу локацій.

Нагадаємо, що PepsiCо припинила виробництво газованих напоїв у рф.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Пережили окупацію в Бучі: рашисти знищили косметичний бізнес сім'ї, але вони запрацювали Львові (відео) Пережили окупацію в Бучі: рашисти знищили косметичний бізнес сім'ї, але вони запрацювали Львові (відео)
Окупанти понищили не тільки їхні помешкання, але й розгромили та розмародерили їхню лабораторію, офіс і магазини.
У державну власність перейшли активи компаній, підконтрольні рф У державну власність перейшли активи компаній, підконтрольні рф
За матеріалами СБУ в управління держави передано арештовані активи на близько 15 млрд грн.
Loading...
Load next