Baykar планує добудувати завод в Україні за два роки

Baykar планує добудувати завод в Україні за два роки

Турецька оборонна компанія Baykar планує завершити будівництво свого заводу в Україні за два роки. Про це заявив виконавчий директор Халук Байрактар у коментарі Reuters.

Наш план просувається вперед. Зараз ми маємо архітектурний проєкт. Етап детального проєктування завершено, і ми фактично розпочнемо будівництво. (...) Протягом двох років ми хотіли б його закінчити, – сказав Халук Байрактар.

Він додав, що будівництво триває за планом, попри повномасштабне вторгнення росії в Україну.

Як зазначили, безпілотники, які компанія Baykar передала Україні, відіграли важливу роль у захисті від російської бронетехніки та зенітних систем протягом перших кількох тижнів повномасштабного вторгнення.

Наразі Україна займає важливе місце в ланцюжку постачань Baykar, оскільки двигуни до важкого безпілотника Akinci та безпілотного винищувача Kizilelma виробляють на українських заводах "Мотор Січ" та "Івченко-Прогрес".

Нагадаємо, що KFC йде з росії: що замінить і як назвуть. KFC продала свій бізнес у рф місцевій компанії Smart Service Ltd і залишає країну: нова назва бренду.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Бізнес – це щоб сім’ю прогодувати": екснардеп Ляшко зайнявся майнінгом криптовалют "Бізнес – це щоб сім’ю прогодувати": екснардеп Ляшко зайнявся майнінгом криптовалют
Ляшко зізнався, що бізнесом займається без задоволення, оскільки саме політика – це його життя.
"Укрзалізниця" планує передати приміщення вокзалів в комерційну оренду бізнесу України "Укрзалізниця" планує передати приміщення вокзалів в комерційну оренду бізнесу України
Компанія залізничного транспорту "Укрзалізниця" вже з червня цього року планує передати в комерційну оренду приміщення 24 українських вокзалів.
Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну
Фермери зможуть отримати субсидію в сумі 5 тисяч гривень на гектар для розвитку невеликих сімейних господарств. Водночас загальна сума не перевищуватиме 100 тисяч гривень на одну ферму.
Loading...
Load next