UNITED24 написало про проблеми українських користувачів з двофакторною автентифікацією Twitter і потрапило до тіньового бану

UNITED24 написало про проблеми українських користувачів з двофакторною автентифікацією Twitter і потрапило до тіньового бану

Українське державне медіа UNITED24 опинилося у тіньовому бані після твітів про проблеми з двофакторною автентифікацією в українських користувачів Twitter. Пише AIN.UA.

UNITED24 повідомило про те, що у Twitter зникла можливість додати український мобільний номер. Таку публікацію обліковий запис медіа зробив 13 грудня, а вже 14 грудня UNITED24 опинився в тіньовому бані.

Як пише видання, офіційно Twitter-сторінку українського медіа не було заблоковано. Однак багато користувачів повідомляють, що вони не можуть знайти його, виконавши пошук у Twitter. Також акаунту могли обрізати охоплення, реакції у стрічці.

Зайти на сторінку UNITED24 у Twitter можна лише за наявності прямого посилання.

Чи це пов’язано з нещодавньою публікацією про проблеми українських користувачів, поки що не відомо.

Нагадаємо, що Nestle відкриє новий завод на Волині майже за 40 млн доларів. У березні Nestle призупинила капітальні інвестиції в росії через її вторгнення в Україну.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next