До кінця 2023 року податкова перевірка очікується для 1275 бізнеса

До кінця 2023 року податкова перевірка очікується для 1275 бізнеса

Податкова служба запланувала перевірити 1019 компаній та 256 фізичних осіб до кінця року. До переліку потрапили компанії з підакцизним товаром, банки та гральний бізнес тощо. 

Про це інформує Опендатабот.

Наразі ДПС планує провести документальні перевірки у: 896 компаній, що працюють з підакцизним товаром — алкоголь, табак, бензин тощо. Зокрема, до переліку потрапили ОККО, Socar, Карлсберг Україна, Укртранснафта тощо.

94 фінансові компанії, серед яких 60 інших фінансових установ, 256 фізичних осіб.

15 банків: Восток, Укргазбанк, Альянс, Банк інвестицій та заощаджень, Комінбанк, Глобус, Український капітал, Український будівельно-інвестиційний банк, Дойчебанк ДБУ, Альтбанк, Перший інвестиційний банк, Європейський промисловий банк, Банк "Кліринговий дім", Піреус банк МКБ, РВС банк.

19 страхових компаній та їх підрозділів. Так, до переліку потрапили компанії ВУСО й ТАС.

Крім того, податкова перевірить 29 компаній щодо правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб та ЄСВ. У цьому переліку — 17 гральних бізнесів, зокрема, Фавбет.

Нагадаємо, Шлюбний бум в Україні йде на спад

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Бізнес – це щоб сім’ю прогодувати": екснардеп Ляшко зайнявся майнінгом криптовалют "Бізнес – це щоб сім’ю прогодувати": екснардеп Ляшко зайнявся майнінгом криптовалют
Ляшко зізнався, що бізнесом займається без задоволення, оскільки саме політика – це його життя.
"Укрзалізниця" планує передати приміщення вокзалів в комерційну оренду бізнесу України "Укрзалізниця" планує передати приміщення вокзалів в комерційну оренду бізнесу України
Компанія залізничного транспорту "Укрзалізниця" вже з червня цього року планує передати в комерційну оренду приміщення 24 українських вокзалів.
Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну
Фермери зможуть отримати субсидію в сумі 5 тисяч гривень на гектар для розвитку невеликих сімейних господарств. Водночас загальна сума не перевищуватиме 100 тисяч гривень на одну ферму.
Loading...
Load next