Bitcoin впав до найнижчого рівня з лютого

Bitcoin впав до найнижчого рівня з лютого

Вартість Bitcoin 5 липня впала до свого мінімуму з лютого - вона знизилася на 8,1% через занепокоєння стосовно розпродажу валюти урядом, майнерами та збанкрутілої біржі.

Про це пише Bloomberg.

Зазначається, що на п’ятницю 5 липня Bitcoin знизився на 8,1% і коштує $54 300. Водночас у порівнянні з березнем, валюта впала на 25%, адже "шум навколо американських біржових фондів, які інвестують безпосередньо в токени, поступається побоюванням щодо вищих процентних ставок і політичної невизначеності".

Bloomberg зауважує, що адміністратори збанкрутілої біржі Mt. Gox повертають кредиторам велику кількістю Bitcoin, загальна ціна яких становить близько $8 мільярдів, коли 5 липня з гаманця Mt. Gox перевели токенів на $2,7 млрд. Як зазначає інформаційне агентство, невизначеність, скільки із цих токенів будуть продані, створює тиск на ринок.

Водночас фіксуються ознаки підготовки влади Німеччини продати частину з 50 тис. біткоїнів, які раніше конфіскували в інтернет-злочинців. У той же час майнери змушені вивантажувати токени, щоб впоратися зі зменшенням прибутковості.

У березні біткойн досяг історичного максимуму в $73 798 завдяки несподівано високому попиту на перші американські ETF для цього токена. З тих пір приплив зменшився, що призвело до падіння біткойнів і кинуло пляму на решту ринку цифрових активів, - пояснює Bloomberg.

Нагадаємо, На Прикарпатті прибрали блокпост, на якому місцеві напали на військового ТЦК

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Повернись живим" та компанія Baykar підписали меморандум про подальше партнерство "Повернись живим" та компанія Baykar підписали меморандум про подальше партнерство
Всі деталі майбутньої взаємодії сторони наразі не розкривають.
Loading...
Load next