Матеріальну допомогу отримають ще 175 медиків Львова

Матеріальну допомогу отримають ще 175 медиків Львова
У п’ятницю, 28 серпня, виконавчий комітет підтримав два рішення про надання матеріальної допомоги медичним працівникам закладів охорони здоров’я міста Львова, в яких діагностовано коронавірусну хвор

У п’ятницю, 28 серпня, виконавчий комітет підтримав два рішення про надання матеріальної допомоги медичним працівникам закладів охорони здоров’я міста Львова, в яких діагностовано коронавірусну хворобу, а також медикам 1-ої міської клінічної лікарні імені Князя Лева, які надають медичну допомогу хворим з ускладненими пневмоніями та коронавірусом.

Про це зазначила заступниця міського голови Галина Слічна.

"Сьогодні ми приймали рішення про виплати медичним працівникам, які захворіли на коронавірус. Мова йшла про 135 медиків, частина з яких є мешканцями міста Львова, частина - ні", - додає посадовиця.

Їм виплатять по 20 тисяч гривень. Про це вирішили на міському виконкомі.

Загальна сума скерованих на це коштів – 2,9 мільйона гривень.

Не забули у мерії й про медиків, які рятують пацієнтів з ускладненою пневмонією. 40 таких лікарів отримають по 10 тисяч гривень. Загалом сума станових - 455 тисяч гривень.

Нагадаємо, що Африку оголосили “вільною” від поліомієліту. Континент повністю викорінила останній збережений у світі природний збудник цієї інфекції – тип 1 дикого поліовірусу.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Збільшили кількість: тепер 45% студентів-бюджетників зможуть отримати стипендію Збільшили кількість: тепер 45% студентів-бюджетників зможуть отримати стипендію
Відповідне рішення сьогодні прийняв Кабінет Міністрів.
Фонд гарантування ліквідував банк сина Януковича Фонд гарантування ліквідував банк сина Януковича
Ліквідацію ПАТ «Всеукраїнський Банк Розвитку» як юридичної особи завершено.
Loading...
Load next