В Україні проведуть перевірку усіх АЗС

В Україні проведуть перевірку усіх АЗС
Щорічно Україна втрачає мільярди через діяльність нелегальних АЗС. Тому в країні візьмуться за нелегальні заправки і перевірити кожну з них.

Цю ідею висловив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов. Він зустрівся з керівництвом "Нафтогазової асоціації України" та з представниками мереж заправок. Повідомили у пресслужбі міністерства.

" В результаті спільної роботи має бути припинена діяльність усіх нелегальних автозаправних станцій. Триває робота з виявлення незаконного обігу пального. Всі автозаправні станції в Україні пройдуть перевірку ", – зазначив міністр.

 

На зустрічі Асоціації зауважили, що виступають за чесну конкуренцію
й обговорили результати відпрацювання проблеми незаконної торгівлі пальним на ринку нафтопродуктів. Саме тому міністр зазначив, що усі АЗС в Україні необхідно перевірити та припинити нелегальну роботу заправок.

Зазначимо, що в кожній області зараз працює міжвідомчі групи, які й мають сприяти закриттю нелегальних АЗС.

Нагадаємо, що від початку року в Україні ціни на пальне зросли на 10%. Тому у Кабміні хочуть, щоб українці отримували доступ до якісного палива за внормованими цінами.

Читайте також
Ціни на АЗС припинили зростання: скільки коштує бензин Ціни на АЗС припинили зростання: скільки коштує бензин
Роздрібні ціни на бензин і дизельне паливо в Україні 20 квітня 2021 року в порівнянні з попереднім торговим днем залишилися на колишньому рівні.
Оприлюднено рейтинг найбагатших громад Львівщини Оприлюднено рейтинг найбагатших громад Львівщини
Львівська ОДА оприлюднила рейтинг усіх 73 об’єднаних територіальних громад області, сформований на основі фінансових показників їх діяльності у першому кварталі 2021 року.
Через неякісне пальне українські АЗС оштрафували на 4,6 мільйона гривень Через неякісне пальне українські АЗС оштрафували на 4,6 мільйона гривень
Державна екоінспекція у першому кварталі 2021 року через неякісне пальне оштрафувала АЗС в Україні на 4,6 мільйона гривень. Це майже у 8 разів більше, ніж за аналогічний період 2020 року, тоді загальна сума штрафів становила 591 тисячу.
Loading...
Load next