В Україні розпочнеться прийом заявок на отримання "карантинних" 8 тисяч

В Україні розпочнеться прийом заявок на отримання "карантинних" 8 тисяч
Від завтра, 19 квітня, для українських підприємців та найманих працівників стартує прийом заявок на отримання 8 тисяч допомоги від держави. Охочі, що перебувають у червоних зонах зможуть подати запит через портал Дія або його мобільний застосунок.

Про це повідомив прем'єр міністр Денис Шмигаль.

- Сподіваюся, що місцева влада теж підставить плече підтримки та збільшить виплати людям у межах своїх регіонів, - написав він.

Нагадаємо, раніше уряд затвердив перелік видів економічної діяльності, за якою ФОПи і наймані працівники у "червоних" зонах карантину можуть претендувати на отримання держдопомоги.

Читайте також
На одне вільне робоче місце в Україні претендують 6 безробітних На одне вільне робоче місце в Україні претендують 6 безробітних
Найбільший вплив карантинних обмежень зазнають сфери готельного та ресторанного бізнесу, харчування, розваг. Тому зараз офіціанти, бармени, кухарі, баристи, покоївки стикаються з труднощами щодо працевлаштування.
​​Як змінилися ціни у кав’ярнях України за час пандемії ​​Як змінилися ціни у кав’ярнях України за час пандемії
В Україні дослідили, як карантин повпливав на ціни у кав’ярнях та як змінився середній чек. 
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Loading...
Load next