Виплатили 6,5 мільярдів: в Україні завершили виплачування ФОПам "карантинних" 8 тисяч

Виплатили 6,5 мільярдів: в Україні завершили виплачування ФОПам "карантинних" 8 тисяч
Уряд України завершив виплати 8 тисяч гривень допомоги підприємцям і працівникам, які постраждали внаслідок введення локдауну у країні.

Кабінет міністрів виплатив понад 6,5 мільярдів гривень українським ФОПам, які були змушені обмежити роботу через посилення карантину у зв'язку з пандемією коронавірусу. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на своїй сторінці у Facebook.

Це вже вдруге за останні пів року уряд запустив та якісно провів таку масштабну програму прямих виплат підприємцям та працівникам, які були змушені обмежити роботу через посилення карантину, - зазначив прем'єр.

Шмигаль також повідомив, що навесні у зв’язку з посиленням карантину в деяких областях уряд доручив виплатити по вісім тисяч гривень ФОПам і підприємцям, які зупинили свою діяльність через обмеження у "червоних" зонах. За його даними, всього на підтримку ФОПів та працівників з державного бюджету було спрямовано фактично 6,5 мільярда гривень.

Нагадаємо, що 7 червня, Денис Шмигаль повідомив, що на той час фінансову допомогу від уряду вже отримали 175 тисяч українських ФОПів та працівників мали підприємств. За словами прем'єр-міністра, всього на отримання карантинних виплат було зареєстровано майже 340 тисяч заявок.

Читайте також
"Мінімалка" в Україні збільшиться: Кабмін ухвалив новий розрахунок "Мінімалка" в Україні збільшиться: Кабмін ухвалив новий розрахунок
Зміни будуть стосуватися закону про оплату праці на окремих видах робіт.
Українські ФОПи почали отримувати карантинні 8 тисяч гривень від держави Українські ФОПи почали отримувати карантинні 8 тисяч гривень від держави
Фізичні особи-підприємці та наймані працівники, які зазнали фінансових втрат внаслідок введення "червоної карантинної зони" у їхньому регіоні, вже почали отримувати 8 тисяч гривень допомоги.
Карантинні 8 тисяч гривень українським ФОПам почнуть виплачувати вже з 7 червня Карантинні 8 тисяч гривень українським ФОПам почнуть виплачувати вже з 7 червня
ФОПи та працівники малих підприємств, професійна діяльність яких постраждала від запровадження карантинних обмежень у квітні цього року, почнуть отримувати виплати державної допомоги в розмірі 8 тисяч гривень вже з понеділка, 7 червня.
Loading...
Load next