"Нафтогаз" назвав ціну річного тарифу на газ в Україні

"Нафтогаз" назвав ціну річного тарифу на газ в Україні
У "Нафтогазі" назвали фіксований річний тариф на газ який діятиме для українського населення вже з 1 травня. Зокрема усі клієнти цієї компанії протягом 2021 року платитимуть за газ ціну в 7,96 гривні за кубометр.

Газопостачальна компанія "Нафтогаз" повідомила про переведення своїх клієнтів на новий річний тарифний, який називається "план Фіксований" й зазначає, що запропонувала найвигіднішу ціну серед річних тарифних планів постачальників.

Про це йдеться на офіційному сайті компанії.

"Відтак, ціна на блакитне паливо від ГК "Нафтогаз України", яку компанія встановлює з 1 травня 2021 року і до 30 квітня 2022 року, дорівнює 7,96 грн/куб.м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки)", - йдеться у повідомленні "Нафтогазу".

Зазначимо, що фіксований тариф діятиме з 1 травня 2021-го і до 30 квітня 2022 року. Так вже з 1 травня цього року усіх клієнтів компанії автоматично переведуть на новий річний тарифний план – "Фіксований". Він також буде доступний для українців які отримують пільги та субсидії.

Зокрема у "Нафтогазі" також наголошують, що річний "Фіксований" тарифний план не передбачає жодних передплат. Тобто клієнти, як і раніше сплачуватимуть лише за спожитий об’єм газу за фіксованою ціною до 25-го числа кожного місяця. 

Нагадаємо, що нещодавно глава департаменту житлово-комунальної інфраструктури Громадської ради при КМДА Олег Попенко заявив, що починаючи з травня в Україні зросте вартість газу. Тепер українцям доведеться платити від 7,5 до 8 гривень за кубометр використаного газу, замість 6,99 гривні.

Читайте також
З травня в Україні зростуть тарифи на газ З травня в Україні зростуть тарифи на газ
Починаючи з травня в Україні зросте вартість газу. Українцям доведеться заплатити 7,5−8 гривень за кубометр, замість 6,99 гривні.
Ціни на АЗС припинили зростання: скільки коштує бензин Ціни на АЗС припинили зростання: скільки коштує бензин
Роздрібні ціни на бензин і дизельне паливо в Україні 20 квітня 2021 року в порівнянні з попереднім торговим днем залишилися на колишньому рівні.
Названо продукти, які не здорожчають перед великодніми святами Названо продукти, які не здорожчають перед великодніми святами
За прогнозами експертів, впродовж квітня-травня ціни на деякі продукти не зміняться.
Loading...
Load next