На "карантинні" 8 тисяч в Україні ФОПам та найманим працівникам уже витратили 1 мільярд

На "карантинні" 8 тисяч в Україні ФОПам та найманим працівникам уже витратили 1 мільярд
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що станом на 15 травня 2021 року держава витратила на карантинні виплати для ФОПів та найманих працівників, діяльність яких була припинена через посилення карантину у регіонах, один мільярд гривень.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у Facebook.

"Понад 1 млрд грн вже виплатила держава людям та бізнесу, який перебував у червоних карантинних зонах", - написав міністр.

Також він зазначив, що програмою пільгових кредитів "5−7−9" скористалися понад 15 тисяч українських бізнесів, а загальний об'єм виданих позик склав понад 40 мільярдів гривень.

"Вперше МСБ отримав доступ до такого дешевого ресурсу для підтримки та розвитку власної справи", - додав Шмигаль.

Нагадаємо, що в Україні заяви на карантинні виплати за локдаун можна подавати до 19 травня. У випадку, якщо область віднесли до "червоної" зони карантину протягом лютого-березня, то звернутися по фінансову допомогу можна через портал або додаток "Дія" ще до 19 травня.

Читайте також
Українські ФОПи почали отримувати карантинні 8 тисяч гривень від держави Українські ФОПи почали отримувати карантинні 8 тисяч гривень від держави
Фізичні особи-підприємці та наймані працівники, які зазнали фінансових втрат внаслідок введення "червоної карантинної зони" у їхньому регіоні, вже почали отримувати 8 тисяч гривень допомоги.
В Україні заявки на компенсації за локдаун можна подавати до 19 травня В Україні заявки на компенсації за локдаун можна подавати до 19 травня
Прем‘єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що в Україні й досі триває прийом заявок на отримання компенсації від держави за локдаун.
В Україні вже понад 200 тисяч людей подали заявки на отримання "карантинних 8 тисяч" В Україні вже понад 200 тисяч людей подали заявки на отримання "карантинних 8 тисяч"
Денис Шмигаль розповів, що станом на 21 квітня в Україні заявку на отримання 8 тисяч від держави через карантин подало понад 200 тисяч ФОПів та найманих працівників.
Loading...
Load next