Дві мережі АЗС в Україні відновлюють продаж преміального пального

Дві мережі АЗС в Україні відновлюють продаж преміального пального
Після роз'яснення Міністерства економіки щодо постанови Кабміну про держрегулювання цін на паливо, дві мережі АЗС повідомили про відновлення продажу преміального палива.

Роз'яснення Мінекономіки стосувалось постанови Кабінету міністрів, яка поширюється на бензин марки А-92, А-95 і дизельне пальне, які включені до переліку товарів, що мають істотну соціальну значущість. Зазначається, що до цього переліку не входить преміальне паливо.

Внаслідок цього мережі АЗС Socar та KLO відновили продаж преміального палива.

"SOCAR відновлює продаж преміального пальне Nano 95, Diesel Nano Extro! Це рішення було прийнято відповідно до роз’яснення від Міністерства економіки, торгівлі та сільського господарства України щодо постанови Кабінету Міністрів України №474 від 14.05 про встановлення максимальної торговельної надбавки на бензини автомобільні та дизельне пальне", - йдеться у повідомленні Socar.

Зокрема про відновлення продажів брендованого пального повідомила також мережа KLO на своїй сторінці у Facebook.

"Ми відновлюємо продажі VENTUS 95 та VENTUS Diesel. Ми відновлюємо ВСІ купони з попередніми знижками у додатку", - йдеться у повідомленні АЗС KLO.

Зазначимо, що наразі компанії WOG та OKKO не повідомляли про відновлення продажу преміального палива у мережі своїх автозаправних станцій

Нагадаємо, що компанія WOG зазначила, що призупиняє реалізацію палива PULLS 95 і PULLS Diesel на АЗС ОККО, та палива 95 Mustang і ДП+Mustang на своїх автозаправних станціях. Зокрема раніше АЗС OKKO заявила, що у зв'язку із запровадженням державного регулювання цін на пальне на їхніх заправках буде тимчасово призупинено реалізацію палива PULLS 95 та PULLS Diesel.

Читайте також
"Обмеження націнок не поширюється на преміальне пальне" – Мінекономіки про скандал з АЗС "Обмеження націнок не поширюється на преміальне пальне" – Мінекономіки про скандал з АЗС
В українському уряді відреагували на призупинення продажів преміум-пального відомим мережами АЗС - серед яких WOG, ОККО, Socar і KLO. У мережах АЗС зазначають, що таке рішення зумовлене збитковістю від продажу преміального пального для компаній внаслідок ухваленого рішення Кабміном.
Не вище за 30 гривень: Мінекономіки зобов'язало АЗС встановити ціни на бензин Не вище за 30 гривень: Мінекономіки зобов'язало АЗС встановити ціни на бензин
Міністерство економіки разом з "Нафтогазом" розробили та оприлюднили нові розрахунки середньої вартості бензину та дизельного пального. Згідно з цим вартість бензину не повинна перевищувати 30 гривень за літр.
В Україні АЗС Glusco, яку пов’язують з Медведчуком, відновила свою роботу В Україні АЗС Glusco, яку пов’язують з Медведчуком, відновила свою роботу
Районний суд у Харкові виніс ухвалу, згідно з якою скасовується арешт на частину майна фігурантів кримінального провадження, хоча функціонувати можуть не всі станції.
Loading...
Load next