Гендиректор Смілянський керуватиме "Укрпоштою" ще два роки

Гендиректор Смілянський керуватиме "Укрпоштою" ще два роки
Смілянський вважає, що генеральних директорів, як і футбольних тренерів, можуть змінити в будь-який день.

Ігор Смілянський заявив, що продовжить очолювати державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" до 30 червня 2023 року. Його кандидатуру схвалили одноголосно, повідомив сам генеральний директор на своїй сторінці у Facebook.

За словами Смілянського у нього і його команди є багато планів, але є "лише 2 роки, щоб все встигнути".

Я в курсі, що для когось сьогоднішня новина - привід для радості, для когось сумно, а хтось вже певний час приміряв моє крісло або приміряв мене на інше. Я спокійний і про перше і про друге. Генеральних директорів, як і футбольних тренерів, можна змінити будь-який день. Але я радий, що це рішення було прийнято сьогодні, - написав гендиректор.

Зокрема, Ігор Смілянський переконаний, що невизначеність з керівництвом "Укрпошти" коштувала компанії "дуже дорого" і тепер необхідно "швидко все виправляти, наздоганяючи проєкти, повертаючи клієнтів, партнерів, підрядників і посилюючи команду".

Але я радий, що сьогодні прийняте саме таке рішення. Ми підійшли дуже близько до бажаної мети, але ще не змогли дозволити собі таких реформ, щоб їх не можна було відкотити назад. І саме розуміння цього факту, а також підтримка команди, клієнтів і партнерів, підштовхнули мене до рішення продовжити і, зрештою, перемогти, - наголосив Смілянський.

Нагадаємо, що Ігор Смілянський очолив компанію "Укрпошту" ще у 2018 році. Проте, після завершення свого контракту 30 червня 2021 року Смілянський також претендував на посаду глави правління "Укрзалізниці".

Також, нещодавно генеральний директор повідомив, що підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" тепер буде брати ще більше грошей за доставку пенсій українцям.

Читайте також
"Укрпошта" все ж таки доставлятиме пенсії, однак підвищить тарифи
Кабінет міністрів затвердив новий тариф на доставку пенсій та грошових допомог державною "Укрпоштою". Так з 1 квітня, тарифи зросли на 11%.
Гендиректор "Укрпошти" звинуватив Лазебну у брехні щодо підняття тарифів на доставку пенсій
Генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський заперечив високе підняття цін цієї послуги. Про це раніше говорила міністерка соцполітики Марина Лазебна.
Пенсій не буде: "Укрпошта" погрожує припинити їх доставку
У середньому доставка становить 60 грн, проте може зрости до 100 грн. Наразі у відомстві шукають альтернативу "Укрпошті".
Loading...
Load next