Співробітник "Укрпошти" вимагає 1 млрд євро компенсації за примусову вакцинацію (фото)

Співробітник "Укрпошти" вимагає 1 млрд євро компенсації за примусову вакцинацію (фото)
Автор листа вважає примусову вакцинацію неприпустимою і називає шантажем заяви керівництва про відсторонення від роботи та позбавлення заробітної плати без щеплення.

Співробітник "Укрпошти" вимагає, щоб йому виплатили мільярд євро за нібито примусову вакцинацію від коронавірусу, у разі виникнення побічних ефектів. Окрім цього, чоловік написав лист гендиректору компанії Ігорю Смілянському в якому закликав, не примушувати його до вакцинації й звинуватив посадовця у тому, що він змушує працівників брати участь у "випробуваннях експериментальної вакцини".

Серед побічних ефектів автор листа зазначив безперервний пронизливий крик і високу температуру. Про це повідомив сам гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський на своїй сторінці у Facebook.

Ігор Смілянський на інцидент із великою сумою компенсації відреагував з іронією. Він наголосив, що тепер розуміє, "навіщо топ-менеджерам така висока зарплата".

Для того, щоб якщо що, я міг виплатити мільярд євро відшкодування співробітнику, який тільки на таких умовах згоден вакцинуватися, - наголосив Смілянський.

Гендиректор також зауважив, що тепер розуміє, чому політики і експерти кричать на різних шоу – це у них побічний ефект від щеплення.

У вас може виникнути питання – чому лист надруковано на друкарській машинці? Я теж його собі задав. А потім зрозумів. Це щоб Білл Гейтс, випадково через Microsoft Word не чіпував його. Так що нас так просто не візьмеш, – зауважив Смілянський.

Нагадаємо, що в Україні вже 17 областей відповідають "помаранчевій" зоні карантину, а 5 областей перебувають на межі "червоної" зони. Зокрема, вже один регіон потрапив в червоний рівень епідеміологічної небезпеки - це Херсонська область. Тепер на межі з червоною зоною перебувають Житомирська, Дніпропетровська, Донецька, Запорізька та Харківська області.

Читайте також
Боротьба з коронавірусом: за час ковідних закупівель "наліво" витратили приблизно 35 млрд грн (відео) Боротьба з коронавірусом: за час ковідних закупівель "наліво" витратили приблизно 35 млрд грн (відео)
Аудитори Держаудитслужби за період дії "нових правил" нарахували порушень на 407 мільйонів гривень.
Ковідний сертифікат в Україні: Мстислав Банік розповів про застосунки "Дія" та "Вдома" (відео) Ковідний сертифікат в Україні: Мстислав Банік розповів про застосунки "Дія" та "Вдома" (відео)
Зручний та, найголовніше - простий і зрозумілий, застосунок Дія, який допомагає українцям у вирішенні великої кількості проблем, які стосуються державних послуг та ковідних сертифікатів. Керівник з розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової інформації Мстислав Банік в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про впровадження електронних лікарняних, COVID-сертифікати та їх роботу у застосунку, а також про онлайн оформлення субсидій та зміни місця реєстрації.
Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео) Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео)
Світова пандемія значно вплинула на усі сфери людської діяльності, винятком не стала й туристична галузь України. Протягом минулого року туризм був змушений “виживати” в умовах декількох місячного локдауну та непередбачуваних карантинних обмежень. Вони не лише унеможливили звичну роботу готелів та туристичних місць, а й також не давали можливості у час пандемії в повному обсязі розвиватись туристичній галузі.
Loading...
Load next