Місія МВФ планує відвідати Україну у вересні 2021 року

Місія МВФ планує відвідати Україну у вересні 2021 року
Зеленський запросив директорку-розпорядницю Міжнародного валютного фонду відвідати Україну й особисто обговорити подальші кроки продуктивної співпраці.

У середу, 28 липня директорка-розпорядниця Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крісталіна Георгієва та Володимир Зеленський провели телефонну розмову та анонсувала візит місії фонду до України у вересні.

Про це повідомила сама Ґеорґієва та пресслужба Офісу президента.

Дуже конструктивна телефонна розмова з президентом України Володимиром Зеленським щодо успішного економічного прогресу України в рамках програми МВФ. З нетерпінням чекаю на продовження нашої продуктивної співпраці під час місії у вересні, - зазначила директорка-розпорядниця МВФ. 

Володимир Зеленський і Крісталіна Георгієва обговорили законопроект про Національний банк України, який наразі розробляється за участю міжнародних партнерів і буде розглянутий Верховною Радою після відновлення її роботи восени цього року, а також ухвалення закону про НАБУ в другому читанні.

 Позиція України залишається незмінною: відносини з МВФ є дуже важливими для нас, і ми продовжуватимемо виконувати домовленості з міжнародними партнерами, - наголосив президент. 

Також він запросив директорку-розпорядницю Міжнародного валютного фонду відвідати Україну й особисто обговорити подальші кроки продуктивної співпраці.

Читайте також
Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі
Спікер України у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович повідомив, що не бачить готовності та прагнення Росії розмовляти із Володимиром Зеленським.
Зеленський хоче зустрітися з Путіним у Ватикані Зеленський хоче зустрітися з Путіним у Ватикані
Президент України заявив, що він має намір зустрітись із Володимиром Путіним у Ватикані. Адже це, на його думку, ідеальне місце для діалогу про мир.
Меркель зустрінеться з Путіним перед візитом в Україну Меркель зустрінеться з Путіним перед візитом в Україну
Канцлерка Німеччини Ангела Меркель 20 серпня відвідає Росію, а 22 серпня - Україну. Зокрема, однією з головних тем переговорів з Путіним буде газопровід "Північний потік-2", будівництво якого вже активно завершується у Балтійському морі.
Loading...
Load next