На півдні України тривають державні випробування модернізованої ракетної системи залпового вогню «Вільха-М» (відео)

На півдні України тривають державні випробування модернізованої ракетної системи залпового вогню «Вільха-М» (відео)
На Одещині, на одному з полігонів пройшли держвипробування модернізованої реактивної системи залпового вогню «Вільха-М» зі збільшеною дальністю польоту ракет.

Модернізовані ракети калібру 300 мм вражають наземні цілі на відстані у понад сотню кілометрів. Роботу комплексу та результати стрільб за багатьма параметрами оцінюють спеціалісти державної приймальної комісії, про це повідомляє Міністерство оборони України.

Модернізована ракетна система залпового вогню «Вільха-М» — розробка конструкторів ДП «Державне Київське конструкторське бюро „Луч“» у співпраці з іншими державними та приватними підприємствами оборонно-промислового комплексу України.

Від уже прийнятого на озброєння української армії комплексу «Вільха» цей зразок відрізняється новими ракетами зі збільшеною дальністю польоту, виробництво яких організовано в Україні за замкненим циклом.

 Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
У Департаменті ліцензування Національного банку України новий очільник У Департаменті ліцензування Національного банку України новий очільник
За результатами відкритого конкурсного відбору на посаду директора Департаменту ліцензування Національного банку України з 22 жовтня 2021 року призначений Михайло Федоренко.
Створення газового хабу на території України Створення газового хабу на території України
Газовий хаб допоможе стабільно забезпечувати увесь європейський регіон. "Одна з наших стратегічних цілей - створення газового хабу на території України", - про це повідомив заступник міністра енергетики Максим Немчинов під час виступу на Українському газовому інвестиційному конгресі.
Loading...
Load next