"Тарифи на опалення для населення не будуть підвищувати в жодному з регіонів" - Чернишов

"Тарифи на опалення для населення не будуть підвищувати в жодному з регіонів" - Чернишов
Міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов під час робочої поїздки до Чернігівської області 2 листопада запевнив, що підвищувати тарифи не будуть.

30 вересня між Кабінетом Міністрів, Офісом Президента України, НАК «Нафтогаз України», Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування, «Асоціацією міст України» та Палатою місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад був підписаний Меморандум щодо сталого проходження опалювального сезону. Цей документ встановлює, що тарифи на тепло та гарячу воду для населення під час опалювального сезону 2021-2022 не зростатимуть. Про це повідомляє пресслужба Мінрегіону.

Тарифи на опалення для населення не будуть підвищуватися в жодному з регіонів. Це визначено Меморандумом, що був укладений в рамках Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Умови цього документу мають виконуватися по всій Україні. Чернігів не є винятком. Про це, у тому числі, ми сьогодні спілкувалися з міським очільником, — цитує слова міністра пресслужба.

Тарифи на централізоване опалення для населення в місті Чернігові не зростатимуть та залишаться на рівні попереднього опалювального сезону, — додав міський голова Чернігова Владислав Атрошенко.

Нагадаємо, що раніше ціни на газ в листопаді підвищили до 40 гривень.

Софія Курнат - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні прогнозують підвищення цін на опалення та гарячу воду В Україні прогнозують підвищення цін на опалення та гарячу воду
Національний банк України очікує збільшення комунальних тарифів, в тому числі це стосується гарячої води та опалення, адже у 2020 році вони не змінювались.
"Досить розганяти паніку": у Зеленського заявили, що газу для опалення в Україні достатньо (відео) "Досить розганяти паніку": у Зеленського заявили, що газу для опалення в Україні достатньо (відео)
В Офісі президента закликають не розганяти паніку, а також наголошують, що допомагають місцевому самоврядуванню подолати кризу на ринку газу.
В Україні розпочали підготовку до наступного опалювального сезону В Україні розпочали підготовку до наступного опалювального сезону
Наразі в Україні продовжують закачування газу, щоб наступний опалювальний сезон пройшов безперебійно та спокійно.
Loading...
Load next