США оголосили $10 мільйонів винагороди за інформацію про російських хакерів DarkSide

США оголосили $10 мільйонів винагороди за інформацію про російських хакерів DarkSide
Зовнішньополітичне відомство США оголосило про багатомільйонні винагороди за інформацію, яка наведе на керівників пов’язаного з Росією хакерського угруповання DarkSide.

Державний департамент США пропонує винагороду в розмірі до $10 мільйонів за інформацію, яка допоможе встановити особистість або місцезнаходження будь-якої особи (осіб), що займає ключову керівну посаду в транснаціональній організованій злочинній групі DarkSide, - зазначається в  офіційній заяві речника Держдепу Неда Прайса, оприлюдненої в четвер.

Крім того, Держдеп оголосив про винагороду до $5 мільйонів за відомості, які можуть призвести до арешту та/або засудження в будь-якій країні осіб, які намагалися або брали участь у процесі програмного здирництва організації DarkSide.

У Держдепі підкреслили, що Сполучені Штати розраховують на країни, де переховуються зловмисники, щоби добитися правосуддя для тих компаній і організацій, які постраждали від програм-здирників.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

 

Читайте також
"Прошу вибачення у громадян України": Бутусов перепросив за емоції на пресконференції і неповагу до Зеленського "Прошу вибачення у громадян України": Бутусов перепросив за емоції на пресконференції і неповагу до Зеленського
26 листопада відбулася суперечка між журналістом і президентом України Володимиром Зеленським під час пресмарафону.
"Я — учасник обох Майданів": Монастирський та МВС закликають українців мирно проводити акції 1 грудня (відео) "Я — учасник обох Майданів": Монастирський та МВС закликають українців мирно проводити акції 1 грудня (відео)
Він пікреслив, що правоохоронці з повагою ставляться до виявлення громадянської позиції і так само очікують поваги до себе.
Loading...
Load next