Апеляційний суд Києва дозволив затримати Аксьонова – ватажка російських окупантів з Криму

Апеляційний суд Києва дозволив затримати Аксьонова – ватажка російських окупантів з Криму
Український суд дозволив затримати поплічника кримських окупантів Сергій Аксьонова.

Київський апеляційний суд надав дозвіл на затримання самопроголошеного голови окупованого Криму Сергія Аксьонова. Про це повідомляє пресслужба суду.

Як повідомили в суді, 25 листопада, колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану прокурором на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 04 жовтня 2021 року.

Вказаною ухвалою відмовлено у задоволенні клопотання прокурора відділу Офісу Генерального прокурора про надання дозволу на затримання підозрюваного, громадянина А., з метою приводу його для участі в розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, - йдеться в повідомленні. 

Керуючись інформацією пресслужби, за результатами апеляційного розгляду апеляційну скаргу, подану прокурором, задоволено, ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 04 жовтня 2021 року скасовано.

Постановлено нову ухвалу, якою клопотання прокурора Офісу Генерального прокурора про надання дозволу на затримання підозрюваного, громадянина А., з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою задоволено, - зазначає пресслужба.

 

Нагадаємо, Сергій Аксьонов — самопроголошений прем'єр-міністр тимчасової російської окупаційної влади у Криму з 27 лютого 2014 року. У березні 2014 став головою Ради міністрів «Республіки Крим» у складі тимчасово окупованого суб'єкта РФ.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Бутусов судитиметься із Зеленським після звинувачення у провокації на Донбасі Бутусов судитиметься із Зеленським після звинувачення у провокації на Донбасі
Бутусов вважає, що його запросили на пресмарафон заради дискредитації
Прокуратура розслідує 20 епізодів нищення довкілля в окупованому Росією Криму Прокуратура розслідує 20 епізодів нищення довкілля в окупованому Росією Криму
Під процесуальним керівництвом прокуратури Автономної Республіки Крим та міста Севастополя розслідуються 20 епізодів порушення законодавства у сфері охорони довкілля в окупованому Криму.
Російську поетесу не пустили до України (відео) Російську поетесу не пустили до України (відео)
Через незаконне відвідування Криму прикордонники заборонили росіянці в’їзд в Україну.
Loading...
Load next