Світовий банк виділив Україні 300 млн євро на енергоефективність і підтримку реформ

Світовий банк виділив Україні 300 млн євро на енергоефективність і підтримку реформ
До цього 11 грудня Світовий банк виділив Україні 150 мільйонів доларів на боротьбу з COVID.

Світовий банк схвалив виділення Україні 300 мільйонів євро. Кошти спрямовані на підтримку реформ і пом'якшення наслідків пандемії коронавірусу. Про це повідомляє пресслужба банку.

Рада виконавчих директорів Світового банку затвердила другу позику для економічного відновлення і розвитку в розмірі 300 мільйонів євро для України, — йдеться в релізі.

Зауважимо, що виділені кошти будуть використані для підтримки критичних для економічного відновлення країни реформ, а також для пом'якшення наслідків пандемії COVID-19.

Своєю чергою прем'єр-міністр України Денис Шмигаль оприлюднив інформацію, щодо експорту українських товарів у світ. Про це він написав у Facebook.

У січні-жовтні експорт українських товарів становив понад 54 млрд доларів, що на 38% більше ніж минулого року. Експорт товарів за підсумками року буде найбільший за останні 8 років. За 10 місяців 2021 головним ринком збуту українських товарів залишився Європейський Союз із часткою в 40%, — повідомив прем'єр-міністр.

Нагадаємо, раніше сенат США схвалив оборонний бюджет з допомогою Україні на 300 млн доларів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Обсяги зростають: Україна посіла четверте місце за поставками агропродукції до ЄС Обсяги зростають: Україна посіла четверте місце за поставками агропродукції до ЄС
Зріс також обсяг сільськогосподарських товарів, які Україна ввозила з країн ЄС.
Рада ухвалила держбюджет-2022: основні показники Рада ухвалила держбюджет-2022: основні показники
Витрати на національну безпеку та оборону підвищили на 3,7 мільярда, зокрема, на Збройні сили України – 2,5 мільярда.
Loading...
Load next