Товар на мільйон гривень: 30 тисяч пачок цигарок намагалися незаконно вивезти в Румунію у товарному потязі (фото)

Товар на мільйон гривень: 30 тисяч пачок цигарок намагалися незаконно вивезти в Румунію у товарному потязі (фото)
Товар намагалися переправити поїздом, що прямував до Румунії.

Під час розвантаження одного з вагонів у товарному потязі, що їхав до Румунії прикордонники конфіскували 30 тисяч пачок цигарок. Про це повідомила пресслужба ДПСУ. 

На кордоні з Румунією розвантажили один із вагонів поїзда. З’ясувалося, що вагон був із "сюрпризом"  на 1,2 млн грн. Зокрема під час перевірки військовослужбовці Чернівецького прикордонного загону спільно з митниками виявили  30 тисяч пачок контрабандних сигарет. Хоча за документами мав бути ламінат,— відзначається у повідомленні.

Зазначається, що товар намагалися незаконно переправити поїздом, який прямував до Румунії через залізничний пункт пропуску "Вадул-Сірет"

В даний час 60 ящиків тютюнових виробів розвантажено та конфісковано. Приблизна сума "ламінованого" краму склала 1,2 млн грн. 

Нагадаємо, раніше з України намагалися нелегально вивезти найдорожчий метал у світі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото) На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото)
У пункті пропуску "Рава-Руська", що на Львівщині співробітники митниці виявили у 35-річного українця лікарські засоби на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.
Заховав між вишнями: на кордоні з Румунією виявили близько 400 ящиків контрабандни (відео) Заховав між вишнями: на кордоні з Румунією виявили близько 400 ящиків контрабандни (відео)
Нелегально перевести вантажівкою контрабанду сигарет намагався українець, який прямував у Румунію.
На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото) На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото)
Правоохоронців СБУ викрили міжрегіональних контрабандистів, які незаконно переправляли гелікоптером сигарети на загальну суму до 30 тисяч доларів щодня.
Loading...
Load next